Van Dijk sikter seg inn på åttendedelsfinalen

Det er møtet med Real Madrid som er målet for Virgil van Dijk.

Den siste uken har vi sett bilder av at Virgil van Dijk er på trening på AXA Training Centre, men han trener ikke sammen med laget foreløpig, skriver Paul Joyce i The Times

Midtstopperen skadet hamstringen i 3-1-tapet mot Brentford 2. januar, og ble byttet ut til pause. Klubben håpet først at det ikke var noe alvorlig, men undersøkelsene viste at ubehaget han kjente var en hamstringsskade.

Den skaden har holdt ham ute i seks kamper, der laget har vært i råtten form.

Real Madrid er målet

Det ville vært en opptur dersom 31-åringen var tilbake før – spesielt siden det er Merseyside-derby på mandag og vi har prestasjonen til Joe Gomez og Joel Matip mot Wolverhampton friskt i minne – men det ser ikke ut til å skje.

De røde har en tøff bortekamp mot Newcastle United lørdag 18. februar, men det er kampen i uken etter som er målet, ifølge Joyce.

Klubben har siktet seg ut åttendedelsfinalen mot Real Madrid på Anfield tirsdag 21. februar som kampen midtstopperkjempen skal være tilbake til.

Det begynner å bli en stund siden vi fikk en oppdatering om Ibrahima Konaté, men skaden han fikk helt i slutten av januar skulle holde ham ute i to-tre uker. Trolig har også han Champions League-kampen som mål.