– Vi fortjente å vinne kampen

Julen Lopetegui har fått sving på Wolves, og på tredje forsøk tok han knekken på Jürgen Klopp og Liverpool.

Liverpool og Wolves spilte to jevne kamper i FA-cupen i januar da det til slutt var førstnevnte som gikk videre, men ulvene fikk sin revansje lørdag ettermiddag da det var ligafotball på menyen. Julen Lopetegui og co tok steget ut av nedrykkssonen etter 3-0 over Jürgen Klopps Liverpool. 

– Vi er veldig glad for å vinne. Det er tre viktige poeng, men ikke noe mer enn det. Vi har ikke oppnådd noe mer foreløpig, så vi må bare fortsette å jobbe hardt, sa spanjolen etter kampslutt ifølge Liverpool Echo.

– Vi hadde en veldig god første omgang. I andre omgang presset de på, og det er noe man må forvente når man møter et av de beste lagene i verden. Men etter 20-25 minutter fikk vi tilbake kontrollen og kunne angripe i bakrom og få den tredje scoringen. Liverpool tok mer risiko og det ble lettere for oss å ta kontringene, sa den tidligere Sevilla-sjefen.

– Fortjent

Lopetegui innrømmer at Wolves var litt heldige som ikke slapp inn mål i løpet av kampen.

– Liverpool er et fantastisk lag og de fortjente nok å få med seg litt mer fra de første 20 minuttene av andre omgang. Men det er ikke alltid man får det man fortjener. Vi fortjente å vinne kampen, sa han.

Liverpool er ikke helt ferdig med å møte Wolves denne sesongen. Kampen som skulle vært spilt på Anfield i september, men som ble utsatt da dronning Elizabeth gikk bort, har til gode å få ny dato. 

De røde hadde slått Wolves i elleve strake ligakamper før lørdagens ydmykende tap, men er i skrekkelig form og har bare tatt ett poeng på fire ligakamper så langt i 2023. Det er færrest av alle lag i Premier League.