Dette skriver avisene:«Den gamle intensiteten er borte, og uten den er Liverpool enkle å slå»

Dette skriver avisene etter en ny nedtur for Liverpool.

«Etter å ha tapt sine elleve siste ligakamper mot Liverpool, ga Wolves dem juling og gjorde krisen til Jürgen Klopps lag verre da de gikk på sitt tredje strake bortetap. Wolves startet kampen under nedrykksstreken, men Liverpool fikk dem til å se ut som et lag i verdensklasse, og det effektive og attraktive laget Julen Lopetegui er i ferd med å gjøre dem om til», skriver Paul Rowan i The Times

«Sifrene til slutt var ikke flatterende for Wolves etter at Liverpool slapp inn to mål de første tolv minuttene - først et selvmål av Joel Matip og så en debutscoring fra Craig Dawson - før den imponerende Ruben Neves satte inn det tredje midtveis i andre omgang». 

«Liverpool hang ikke sammen defensivt og var nest best denne ettermiddagen, selv om de hadde en god periode i andre omgang», skriver han.

«Var aldri med i kampen»

«Det verste med det hele for Jürgen Klopp var at hans Liverpool-lag aldri var med i kampen, spesielt da Joel Matip scoret et selvmål. Selv da, i det sjette minutt, satt man med følelsen av at det var slik kampen skulle gå», skriver Sam Wallace i The Telegraph.

«Dette er Liverpool i 2023 - havner bakpå, og uten evne til å slå tilbake etter nedturene, som det har vært mange av. Siden det lille oppsvinget etter jul har Klopps lag tapt borte mot Brentford, Brighton og nå Wolverhampton Wanderers. Bare et eneste poeng fra sine fire siste kamper, hjemme mot Chelsea som ser enda mer usikre ut på sin egen identitet enn Klopps lag. Den gamle intensiteten er borte, og uten den er Liverpool enkle å slå», skriver han.

«Det har vært en episk nedtur for et lag som ble nummer to i Premier League og Champions League forrige sesong, og som også vant FA-cupen og ligacupen. En tropp som i perioder forrige sesong så ut som de kunne vinne alt. Nå kunne de trengte en seier mot hvem som helst. Deres leder Klopp, som har en selvtillit som er så viktig for lagets identitet, er nå desperat i jakten på en reaksjon».

Krise

«Vi vet at Jürgen Klopp ikke liker å svare på pengespørsmålet. Han fnyser av det og går på defensiven. Så det er kanskje ironisk at han slipper unna de tøffeste spørsmålene rundt et lag som er i fritt fall, takket være at han har så mye kreditt å gå på. Som for øvrig er med rette. Det er en balansegang her. Seks og et halvt eksepsjonelle år kan ikke ses bort fra i én fryktelig sesong. Ikke engang i denne galskapen av en liga ville man ha akseptert noe sånt. Men du begynner å lure», skriver Riath Al-Samarrai i Daily Mail

«Du begynner å lure om midtbanen ikke lenger holder nivået. Om forsvaret som stadig står nye bunnpunkt. Om et presspill som en gang fungerte så bra, men som har raknet i tre strake bortetap - deres verste rekke på elleve år». 

«Derfra begynner du å lure på om klubben som kjempet om fire trofeer forrige sesong har gått tom for kort i februar 2023. Du begynner å lure på om den eneste signeringen de gjorde i januar, og du begynner forsiktig å tenke på Jürgen Klopp og «syvårskrisen» som alle snakker om».

«For vi blir nødt til å spørre, er dette bare drama? Eller er det en krise? Det begynner å se veldig sånn ut, når det bare er marginer som holder Liverpool blant topp ti på tabellen, og de akkurat har tapt med tre mål mot det verste angrepet i ligaen». 

Ydmykende

«This means more», er slagordet på Anfield. Men det var ikke tilfellet på Molineux. Ikke i det hele tatt. Wolves godtet seg da de slukte i seg den røde motstanderen som bare ventet på å bli revet i fillebiter», skriver Neil Moxley i Mirror.

«Liverpool er inne i en veldig dårlig periode. Det er én ting. Men det som skjedde lørdag ettermiddag var noe helt annet. Dette var ikke bare litt flaut. Det faller inn i kategorien ydmykende mot et lag som scoret tre mål for første gang denne sesongen». 

«Wolves har sett døde ut hele sesongen. Men mot Liverpool så de ut som et lag i verdensklasse, da de røde mistet sin farge allerede fra første fløytesignal. De ga etter og var uorganiserte og sløve. Listen er lang, og Jürgen Klopp ble bare sittende på managerbenken mens Julen Lopeteguis lag løp dem i senk».

«Klopp stirret ut i løse luften med foldede hender. Stille og uttrykksløs, som om han så etter svar, men han kunne ikke finne dem på banen. Den kampen var tapt for lenge siden».

Nærmere bunnen enn toppen

«Vanskelig å fatte og enda vanskeligere å akseptere for Liverpool-supporterne. Nedgangen fortsetter og blir mer bemerkelsesverdig for hver uke som går. 3-0-tapet mot Wolves var et nytt bunnpunkt i en sesong full av dem», skriver Neil Jones i Goal.

«De er allerede ute av cupene, og Jürgen Klopps lag kan nok helt sikkert glemme en plass blant de fire beste når vi skriver mai. Sesongens sjuende ligatap fører dem til tiendeplass på tabellen, og nærmere bunnen av tabellen enn de er toppen. Det er Aston Villa og Crystal Palace de må bekymre seg for nå, ikke Newcastle eller Manchester United». 

«Dette var enda en fryktelig bortekamp, da Joel Matip scoret selvmål før Craig Dawson utnyttet mer elendig forsvarsspill og doblet ledelsen før tolv minutter var gått. Liverpool truet et comeback i andre omgang, men bommet på store sjanser ved Darwin Nunez, Naby Keita og Mohamed Salah før de ble straffet på kontringer av Adama Traorés løp og Ruben Neves sin kliniske avslutning».

«Mot slutten av kampen jublet Wolves-fansen for hver pasning da Julen Lopeteguis lag lekte seg med et lamslått bortelag. For Klopp og supporterne var det den siste ydmykelsen».

Tøffe kamper i vente

«Liverpool opplevde et mareritt på Molineux da Jürgen Klopps lag ble utklasset av Wolves. Joel Matips selvmål, Craig Dawsons debutscoring og Ruben Neves sin avslutning sørget for en imponerende 3-0-seier til hjemmelaget mens de røde fortsetter å synke», skriver Nick Mashiter i Independent.

«Liverpool ligger nå på tiendeplass etter tre strake bortetap i Premier League, og her ble de ydmyket av et heltent Wolves-lag. Neste utfordring er et Everton som har fått nytt liv, før en tur til Newcastle vil bli en påminnelse om kontrastene mellom det som skjer på Anfield og St. James' Park».

«De røde er ute av tittelkampen, og bare den mest optimistiske supporter vil tro at de skal gå videre mot Real Madrid i åttendedelsfinalen i Champions League».