Ankommer Madrid tirsdag kveld - trener hjemme i Kirkby før avreise

Liverpool skal trene hjemme på Merseyside før avreise til Madrid tirsdag kveld.

Som vi så i det første oppgjøret mot spanjolene er det normalt at bortelaget i et Champions League-oppgjør ankommer byen de skal spille i dagen før kamp, for så å gjennomføre en trening på stadion kampen skal spilles på. 

Liverpool velger imidlertid å gjennomføre sin siste trening før kampen hjemme på AXA Training Centre i Kirkby, slik vi har sett de røde gjøre tidligere. Deretter setter de seg på flyet til Madrid i ettermiddag før storkampen på Santiago Bernabeu onsdag kveld. 

Blir helt til torsdag

Den åpne treningen til Liverpool blir mulig å følge på klubbens sosiale kanaler fra klokken 13.20. Jürgen Klopps pressekonferanse går av stabelen klokken 20. Som alltid i Champions League vil også en spiller delta på pressekonferansen. 

ANFIELD: Vinicius Jr, Karim Benzema og Real Madrid trente på Anfield før det første oppgjøret. Liverpool tar ikke imot tilbudet om å trene på Bernabeu.

ANFIELD: Vinicius Jr, Karim Benzema og Real Madrid trente på Anfield før det første oppgjøret. Liverpool tar ikke imot tilbudet om å trene på Bernabeu.

Ifølge Goal vil Liverpool lande i Madrid omtrent en time før pressekonferansen begynner. 

Goal skriver også at de røde har planer om å bli i den spanske hovedstaden helt til torsdag, der det ofte er vanlig å reise hjem samme kveld som kampen spilles. 

Ettersom Klopps lag har spillefri i helgen og en landslagspause er på trappene, er det ingen hast med å komme seg hjem til Merseyside på natten.