Conte får trolig sparken denne uken

Tottenham ser ut til å ta grep.

Tottenham ser ut til å sparke sin manager Antonio Conte denne uken. Det rapporterer Matt Law i The Telegraph

Spurs ledet 3-1 borte mot Southampton, men ga bort ledelsen og tapte to viktige poeng på overtid i kampen om topp fire, der de er en av klubbene Liverpool må ta igjen og passere.

Conte klarte å få Tottenham til en topp fire-plassering forrige sesong, men denne sesongen har Spurs variert i prestasjonene, og etter kampen på St. Mary’s Stadium smalt det skikkelig, da italieneren nok en gang snakket veldig fritt på pressekonferansen.

– Jeg mener det er bedre å gå inn på problemet, og det er at vi ikke er et lag. Vi er 11 spillere som går ut på banen. Jeg ser egoistiske spillere, og spillere som ikke vil hjelpe hverandre og har hjertet i det. Denne sesongen er vi verre sammenlignet med den forrige. Når du ikke er et lag kan du ikke forbedre deg, sa han.

– De spiller ikke for noe viktig. De vil ikke spille under press og under stress. Det er enkelt på den måten, og det er Tottenhams historie i de 20 årene med eieren der de aldri vinner noe, men hvorfor?, sa han.

Får sparken

Ifølge Law i Telegraph vil styreformann Daniel Levy kvitte seg med Conte denne uken under landslagspausen, og at det nå er uunngåelig.

Da vil i så fall Ryan Mason igjen få det midlertidige ansvaret som manager, som han fikk etter at José Mourinho fikk sparken og frem til Nuno Espirito Santo ble ansatt.

Spurs er per i dag på fjerdeplass i Premier League med 49 poeng. Bak dem følger Newcastle på 47 poeng, men med to færre kamper spilt. Liverpool er fem poeng bak det igjen på 42 poeng, men også med to kamper til gode. Brighton står også på 42 poeng, men har kun spilt 25 kamper.

I likhet med Liverpool har Tottenham nå kun topp fire igjen å spille for denne sesongen.