Det er allerede bestemt at Arthur drar etter sesongen

Kanskje ikke den største overraskelsen.

Som forventet, kommer Arthur Melo til å forlate Liverpool når låneavtalen utløper etter denne sesongen. Det rapporterer «transferguru» Fabrizio Romano.

Det er allerede tatt en avgjørelse om at Liverpool ikke kommer til å benytte seg av kjøpsopsjonen og gjøre overgangen permanent.

Arthurs agent, Federico Pastorello, har gitt et eksklusivt intervju til Tutto Mercato, der han snakker om Arthur og fremtiden.

– Han har vært uheldig. Den siste dagen av overgangsvinduet kom, og han måtte betale for sesongen før der han spilte lite for Juventus. Han var i ferd med å finne seg til rette, før han fikk en kjedelig skade og måtte operere. Det var en skade som det tok tre måneder å bli frisk fra, og så var han på benken igjen, sier Pastorello til nettsiden. 

Tilbake etter sesongen

Pastorello sier at planen nå er at han skal returnere til Juventus etter sesongen – men at han gjerne ønsker å bidra i Liverpool før den tid.

– Jeg håper at han i det minste kan kunne få bidra. Jeg tror han vil komme tilbake fra lånet, og så får vi se hva vi gjør, sier han videre.

Arthur har spilt 13 minutter for førstelaget denne sesongen, i tillegg til tre kamper for U21-laget i Premier League 2 og EFL Trophy. Han har sittet på benken som ubenyttet reserve i tre Premier League-kamper, senest mot Bournemouth før landslagspausen. Nå spørs det om Stefan Bajcetic sin nye langtidsskade kan gjøre at han får noen flere minutter i løpet av de 12 siste ligakampene denne sesongen.

I september ble det rapportert at Liverpool skal ha betalt 3,9 millioner pund for å låne Arthur denne sesongen, da han kom like før vinduet stengte. De røde hadde opsjon til å gjøre overgangen permanent for 32 millioner pund, men det kommer ikke til å skje.