– Nå har jeg samme sang som Torres - det er ikke til å tro

Se Diogo Jota diskutere fotballsanger, musikk, FIFA-nerver og mye mer med musikeren Jamie Webster og lagkameratene Cody Gakpo og Nathaniel Phillips.

Under episode 2 av Off The Pitch har musikeren Jamie Webster samlet Diogo Jota, Cody Gakpo og Nathaniel Phillips til en fotball- og musikkprat.

Torres var en av favorittene

Der avslører Jota at han er veldig stolt over at han nå har overtatt Fernando Torres sin gamle Liverpool-melodi. The Kop har endret ordlyden i sangen hvor de hyllet Torres til å omhandle Liverpools nummer 20. Det liker Jota godt, da Torres var et av hans store forbilder, og han spilte også sammen med den tidligere Liverpool-spissen i en kort periode.

– For meg blir det enda mer spesielt fordi jeg likte Torres så godt. Da jeg signerte for Atletico Madrid var min første kamp en treningskamp hvor jeg spilte på topp sammen med ham, og det var hyggelig. Jeg har bildet på telefonen min fortsatt, smiler Jota.

– Og nå har jeg samme sang som han i Liverpool - det er ikke til å tro, legger portugiseren til.

I samtalen kommer det frem at Cody Gakpo og Diogo Jota fortsatt sliter med den lokale dialekten, scouse.

Jota har null interesse for musikk

Nathaniel Phillips avslører at han har vært tilstede på flere musikkfestivaler i England i forkledning, for ikke å bli gjenkjent, mens Jota skuffer Webster med å fortelle at han ikke er musikkinteressert.

– Jeg er ikke typen som lytter til musikk før kamper. Jeg sitter heller i mine egne tanker, forteller portugiseren.

Gakpo forteller at han liker hip-hop, R&B og gospel-musikk.

Phillips avslører at Virgil van Dijk stort sett bestemmer hva som skal spilles i garderoben før kamp. 

FIFA er Jotas greie

Når samtalen dreies over fra musikk til FIFA våkner Jota til liv.

– Etter å ha snakket om musikk, som jeg vet ingenting om, er vi nå over på mitt fagfelt, smiler han.

– Noen blir nesten fornærmet over hvor god jeg er i FIFA. De skjønner ikke hvordan jeg kan være så god på to ting. Før var jeg veldig nervøs når jeg skulle spille kamp, men nå blir jeg ikke det lenger. Nå er jeg mer nervøs når jeg skal spille FIFA.

Gakpo og Jota foretrekker hunder foran katter, mens Phillips avslører at han har katter i huset, og de tre Liverpool-spillerne forteller også i løpet av seansen at de alle er ganske så hjemmekjære.