– Det var ingen av oss som ga opp. Det er bare tull

Manchester Uniteds beste spiller denne sesongen ble spurt om søndagens kamp på Anfield.

Det er ikke ofte vi ser på Manchester Uniteds pressekonferanser – det er stort sett to ganger i året – men akkurat etter 7-0 på Anfield er det umulig å unngå.

United møter Real Betis på torsdag, og Marcus Rashford og manager Erik ten Hag møtte pressen på onsdag, etter noen dager med reflektering etter klubbens største tap på 92 år.

– Liverpool mot United er unike kamper. Det betyr ikke noe hvilken form du er i individuelt eller som lag. Det er en spesiell fotballkamp som kun avgjøres på de 95 minuttene du er på banen. Til pause kunne det vært en annen kamp. Jeg misset en sjanse etter Luke (Shaws) pasning på 0-0, der vi kunne tatt ledelsen. Vi hadde to-tre andre sjanser, og burde trolig ha gått til pause med en ledelse. Det er Liverpool. De kan ta kampen bort fra deg, og det var det som skjedde, sier Rashford på pressekonferansen.

– Vi ga ikke opp. Det er bare tull. Vi var uorganiserte, kommunikasjonen var dårlig, og derfor slapp vi inn målene. Alle forsøkte å komme tilbake i kampen, sier Rashford.

Se igjen høydepunktene:


Kommunikasjonen stemte ikke

Rashford forteller videre om at de forsøkte å ta tak og snu det – men at det ikke gikk.

– Vi gikk bort fra lagets prinsipper, både med og uten ball. Jeg følte at angriperne prøvde å presse, men vi hang ikke sammen med midtbanen, og så var det det samme med midtbanen og forsvaret. Vi prøvde å ta tak i kampen både på 2-0 og 3-0, og snakket sammen, men kom ikke til enighet om hva vi skulle gjøre, sier han videre.

– Det har skjedd, og det eneste vi kan gjøre er å lære fra det og gå videre. Jeg er glad for at vi har en ny kamp så raskt, slik at vi kan ta et steg frem igjen etter forrige kamp og legge det bak oss.