– Det var ingen enkel avgjørelse for Bobby

Jürgen Klopp mener kveldens fineste øyeblikk kom da Roberto Firmino scoret etter å ha kunngjort at han forlater klubben.

Før helgen ble det kjent at Roberto Firmino kommer til å forlate Liverpool når kontrakten hans utløper til sommeren. Det bekreftet både agenten og spilleren selv i forkant av søndagens kamp mot Manchester United. 

Gjennom hele kampen kunne vi høre publikum på Anfield hylle brasilianeren med sangen «Si Senor», og mot slutten av oppgjøret fikk 31-åringen øyeblikket alle drømte om da han som innbytter satte inn 7-0-scoringen. 

Feiringen til spillerne i etterkant av scoringen tydet på at det var et øyeblikk som betydde mye både for Firmino og lagkameratene hans. Etter kampen sa også Jürgen Klopp at det var kveldens kanskje fineste øyeblikk. 

– Det han ønsket mest

Klopp bekreftet i et intervju etter kampen at Firmino kommer til å forsvinne, og at det er en avgjørelse han har tenkt lenge på. 

– Det var kveldens mest spesielle øyeblikk. Det var ingen enkel avgjørelse for Bobby, sa Klopp om brasilianerens avgang. 

– Mottakelsen han fikk i kveld var helt fantastisk. Han har scoret mange flotte mål, men dette var nok det han ønsket mest, sa Klopp.

Se scoringen her: 

Firmino har spilt 354 kamper for Liverpool, scoret 108 mål og levert 72 målgivende pasninger. Han kom til klubben i august 2015, to måneder før Klopp ble ansatt som manager.