Diaz vil trene for fullt igjen fra neste uke

Luis Diaz rekker de to siste månedene av sesongen.

Det var et lite håp om at Luis Diaz skulle være tilbake til midten av mars og rekke bortekampen mot Real Madrid, men det skjedde ikke, og colombianeren hadde fortsatt ikke trent for fullt da spillerne fikk fri eller reiste på landslagspause etter tapet på Bernabeu forrige onsdag.

Diaz har vært med på oppvarming sammen med lagkameratene, og ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo håper klubben at han vil være klar til å trene for fullt sammen med laget når spillerne igjen møtes på AXA Training Centre i neste uke. 

Angriperen har ikke spilt siden han fikk kneskaden sin borte mot Arsenal i oktober, men så ut til å være langt foran skjema da han var med på treningsleiren i Dubai to måneder senere. Der slo han opp igjen skaden, og har vært på sidelinja siden.

Snart tilbake

Diaz har løpt utendørs og vært med på noe, men nå er planen at han vil trene for fullt fra neste uke.

Dersom det går bra, vil det være sannsynlig at han kan være med i kamptroppen mot Manchester City 1. april, men en plass i startelleveren akkurat der er kanskje mindre sannsynlig etter et så langt skadeavbrekk.

Det ser i alle fall ut som Jürgen Klopp vil ha Diaz tilgjengelig for de to siste månedene av sesongen, der de røde skal spille 12 kamper og forhåpentligvis ha en mulighet til å klare topp fire og Champions League-spill igjen til høsten, dersom ting går veien.