Forventer at Darwin blir klar

Darwin Nunez sto over landskampene mot Japan og Sør-Korea.

Da Uruguays sin landslagssjef Diego Alonso tok ut troppen sin til privatlandskampene mot Japan og Sør-Korea, var Darwin Nunez opprinnelig med i troppen.

Noen dager senere måtte han trekke seg på grunn av skade ifølge det uruguayanske fotballforbundet, og Jonathan Rodriguez ble hentet inn som erstatte.

Liverpool FC meldte at angriperen kom til å bli igjen på AXA Training Centre for å få behandling. Han skal ha fått et kutt i ankelen i bortekampen mot Real Madrid, da Jürgen Klopp byttet ham av banen allerede før timen var spilt selv om de røde trengte mange mål.

Ser ut til å bli klar

Nå er landslagspausen over, og forhåpentligvis vil det onsdag eller torsdag komme bilder fra treningsfeltet der vi ser Nunez.

Ifølge Neil Jones i Goal.com forventer Klopp at Nunez blir klar til helgens kamp, og at han har kommet seg fra skaden han fikk for to uker siden. 

Klopp skal etter planen holde sin pressekonferanse på fredag, og kommer med siste nytt om troppen da.

I forrige møte med City startet Nunez på benken, men kom inn de siste 18 minuttene – like før Mohamed Salah scoret kampens eneste mål. Nunez var veldig aktiv i det innhoppet, da de røde kunne ha scoret flere på slutten. Da lagene møttes i Community Shield før sesongen var han strålende i den halvtimen han spilte, og scoret det siste målet.

Manchester City - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.