– Nå er han klar til innsats

Jordan Henderson trente for fullt med det engelske landslaget lørdag.

England-manager Gareth Southgate bekreftet under en pressekonferanse lørdag at Jordan Henderson er tilbake i full trening foran EM-kvalifiseringskampen mot Ukraina på søndag. 

Henderson var ubenyttet reserve i Englands 2-1-triumf over Italia torsdag kveld, fordi han hadde vært syk og ikke hadde trent for fullt foran kampen. Midtbanespilleren sto også over Liverpools bortekamp mot Real Madrid i åttedelsfinalen i Champions League den 15. mars på grunn av sykdommen. 

Gode nyheter for Klopp

Nå kan Liverpool-kapteinen være aktuell for spill mot Ukraina på Wembley. Det er også gode nyheter med tanke på Liverpools bortekamp mot Manchester City om en uke.

– Henderson har ikke trent så mye denne uken fordi han har vært syk. Det var også grunnen til at han gikk glipp av Liverpools kamp i forrige uke. Derfor var han ikke helt klar for å spille. Men nå er han klar til innsats. Han kan spille, sa Southgate.

England-manageren må klare seg uten Manchester Uniteds Luke Shaw mot Ukraina fordi venstrebacken er suspendert etter å ha blitt utvist mot Italia, mens Chelseas høyreback Reece James går glipp av kampen fordi han har forlatt landslagstroppen på grunn av en liten hamstringskade.

Southgate bekreftet at han ikke vil hente inn noen ekstra spillere for å erstatte James og Shaw, noe som betyr at Liverpools Trent Alexander-Arnold ikke kommer inn i troppen.