Innbrudd i Mohamed Salahs hus i Kairo

Mohamed Salah sitt hus i Kairo ble nylig ranet.

Goal skriver at Mohamed Salah sitt hus i Kairo i Egypt har blitt utsatt for ran, men at tyvene ikke fikk med seg mer enn noen satelittmottakere. Myndigheter i Egypt har satt i gang etterforskning etter innbruddet i huset som ligger i Fifth Settlement-distriktet i hovedstaden.

Det skal ha vært Salahs nevø som oppdaget at huset var ranet, da han gikk forbi og så at flere vinduer var åpne. Inne skal tyvene ha etterlatt seg et rot.

Nå skal overvåkningsbilder bli sett på av politiet i et forsøk på å identifisere tyvene.

Holder kontakten

Salah kommer opprinnelig ikke fra Kairo, men landsbyen Nagrig, som ligger mellom to og tre timers kjøring fra hovedstaden. Som vi har skrevet tidligere holder storscoreren fremdeles tett kontakt med stedet der han vokste opp, og han har sørget for å bidra til en rekke prosjekter i landsbyen. 

Blant annet har han donert penger til en ny skole, et sykehus, en ambulansestasjon, kloakkrenseanlegg og sportsfasiliteter. 

Gjennom pandemien passet Salah på at folk i Nagrig skulle ha nok medisinsk utstyr. 

Han også sørget for at familier fikk mat, og han kommet med råd til hvordan de skulle holde seg trygge gjennom pandemien. Bidragene kommer gjennom 30-åringens veldedighetsorganisasjon Nagrig Charity Association. Organisasjonen ble etablert av Salah i 2017.