Liverpool får konkurranse om Mount fra uventet hold

Bayern Münchens ansettelse av Thomas Tuchel kan endre på ting.

Etter denne sesongen vil Chelseas midtbanespiller Mason Mount kun ha ett år igjen av kontrakten sin på Stamford Bridge, og så langt har ikke partene klart å komme til enighet om en ny avtale.

Samtidig vil den voldsomme pengebruken, på rundt 600 millioner pund de to siste overgangsvinduene, bety at noen må ut – og Mount er blant spillerne de kan få en del penger for.

Liverpool har blitt mye linket til 24-åringen de siste månedene, og det er ventet at den engelske landslagsspilleren vil koste et sted rundt 50 millioner pund.

Får konkurranse fra Tyskland

I forrige uke sparket Bayern München sin manager Julian Nagelsmann, og hentet inn Thomas Tuchel. Tuchel var manageren som ledet Chelsea til Champions League-tittel i 2021, men med Todd Boehly som ny eier fikk han sparken i september etter en vanskelig sesongstart.

Bayern jobber nå med å hente Chelseas assistenttrener Anthony Barry, som jobbet med Tuchel men ble igjen i Graham Potters trenerteam, men Barry er ikke den eneste Tuchel vil ha med seg fra Chelsea.

Den tyske storklubben ser også sitt snitt til å utnytte Mounts kontraktssituasjon, og hente ham til Bundesliga. Tuchel skal være veldig begeistret for 24-åringen, skriver The Times

Dersom Mount skal bli solgt, bør Chelsea selge ham før 30. juni for å få det med på tallene for denne sesongen for å begrense tapene med tanke på Financial Fair Play.