Manchester United-spissen får fortsatt gåsehud når han hører «You’ll Never Walk Alone»

Wout Weghorst har drømt om å spille for Liverpool på Anfield siden han var guttunge. Isteden kommer han dit som Manchester United-spiller.

Wout Weghorst ligger an til å spille sin første kamp på Anfield på søndag. Men det blir ikke som Liverpool-spiller, slik han drømte om som guttunge. Isteden kommer han til Merseyside som spiss for Liverpools store erkerival, Manchester United. 

Anthony Martial har ikke spilt for Manchester United siden de slo Nottingham Forest 2-0 i semifinalen i ligacupen den 1. februar, og selv om franskmannen skulle være i god nok forfatning til å spille deler av søndagens kamp, så kommer han ikke til å frata Wout Weghorst plassen i startoppstillingen.

Spilte mot Liverpool i februar i fjor

Weghorst sin eneste kamp mot Liverpool tidligere kom i februar i fjor, da han spilte for et Burnley-lag som tapte 1-0 for Jürgen Klopps mannskap på Turf Moor.

– Jeg får fortsatt gåsehud når jeg hører «You’ll Never Walk Alone», ble han sitert av Teamtalk så sent som i mai 2020.

– Jeg har alltid syntes Liverpool er en veldig spesiell klubb, har han uttalt til Goal og DAZN.

Weghorst har alltid hatt ambisjoner om å bli Liverpool-spiller, og har aldri lagt skjul på det.

– Jeg har alltid drømt om å spille for Liverpool, helt siden jeg var en guttunge, sa han til De Telegraaf i hjemlandet to år tidligere.

Den gangen, mens han var Wolfsburg-spiller, uttalte nederlenderen at han var sikker på at han ville få muligheten til å spille for Liverpool dersom han fortsatte utviklingen.

Ironisk nok blir nå hans første kamp på Anfield for Liverpools argeste rival. Hans eneste mål for de røde djevlene kom i 3-0-seieren over Forest i den første semifinalen i ligacupen.

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.