Mount går til samme agentbyrå som flere Liverpool-spillere

Beskrives som den sterkeste indikatoren så langt på at Mason Mount kommer til å forlate Chelsea.

Matt Hughes i Daily Mail skriver at Mason Mount nå har kommet med den sterkeste indikatoren så langt på at han kommer til å forlate Chelsea i sommer. Midtbanespilleren har hyret agenten Neil Fewings - trolig med et ønske om å finne seg en ny klubb. 

Det siste halvannet året er det Mounts far Tony som har hatt rollen som agent, men når 24-åringen nå kan være på vei bort fra Chelsea, har han valgt å gå til Fewings. Liverpool er blant klubbene som av seriøse kilder har blitt linket til Mount. 

Mounts forhandlinger om en kontraktsforlengelse har stått i stampe hele sesongen, og når det nærmer seg ett år til kontraktens utløp, virker det ikke å være fremskritt. Daily Mail skriver videre at klubben ikke kommer til å forbedre sitt tilbud.

Samme som flere røde

For en drøy måned siden skrev The Athletic at agent Fewings, som ifølge Anfield Talk på Twitter også representerer Virgil van Dijk og Jordan Henderson, hadde sluttet seg til agentbyrået Roof. 

Der finner vi også ifølge Transfermarkt Liverpool-spillerne Harvey Elliott og Naby Keita, men ikke en eneste spiller fra de øvrige klubbene som nå nevnes i forbindelse med en Mount-overgang, Manchester United og Newcastle. 

De tre mest verdifulle spillerne i Roof er Bayern-spillerne Serge Gnabry og Sadio Mané i tillegg til Mounts lagkamerat i Chelsea, Kai Havertz. 

Fabrizio Romano skriver at Mount og Fewings kom til enighet om et samarbeid for flere uker siden. Romano skriver nå at det er veldig sannsynlig at midtbanespilleren forlater Chelsea i sommer. Mount har en markedsverdi på snaue 60 millioner pund, ifølge Transfermarkt.