– Spør du meg burde han være i Liverpool for alltid

Fabinho sier medspillerne allerede har gjort noen spøkefulle forsøk på å få Roberto Firmino til å ombestemme seg.

Fabinho kommer til sommeren til å miste en av sine landsmenn i Liverpool-garderoben når Roberto Firmino forlater klubben. Angrepsspilleren kunngjorde før helgen at han ikke kommer til å forlenge kontrakten som utløper i slutten av juni, og at dette dermed blir hans siste sesong i rødt. 

Det var en vanskelig avgjørelse å ta for Firmino, og stemningen på The Kop søndag viste at det betydde mye også for supporterne. Fabinho avslører at det også for medspillerne har vært noen spesielle dager i det siste. 

– Det er flott å ha ham som lagkamerat, for han er en som alle liker. Det var flott at han fikk seg en scoring og feiret på den måten. Alle på benken og ute på banen feiret sammen med ham for å vise at han er en vi setter pris på, sa Fabinho til ESPN Brazil etter kampen, ifølge Liverpool Echo.

– Vi spøker litt

Fabinho sier at han gjerne skulle sett Firmino bli værende. 

– Spør du meg burde han være i Liverpool for alltid. Han har vært veldig viktig for meg helt siden jeg kom hit. Og jeg ønsker ikke å snakke for mye om fremtiden, la oss heller nyte de siste månedene han er her, sier Fabinho.

29-åringen avslører at det allerede har blitt gjort noen forsøk i garderoben på å få Firmino til å snu - riktignok med glimt i øyet. 

– Jeg vet ikke om situasjonen kan endre seg, men vi har spøkt litt med ham. Men la oss heller sørge for å sette pris på den tiden vi har igjen med en så spesiell spiller, sier han.

Hvor turen går videre for Firmino er foreløpig ikke kjent, men brasilianeren skal ha vært veldig klar på at han ikke kommer til å gå til en annen klubb i Premier League.