Thiago blir ikke klar

Thiago Alcantara sliter fortsatt med en hofteskade.

Thiago Alcantara har ikke vært på banen siden Liverpool tapte 3-0 på Molineux tidlig i februar, og midtbanespilleren ble tatt av banen fire minutter før slutt.

Han har mistet de åtte siste kampene, deriblant begge oppgjørene mot Real Madrid i Champions League, og han vil fortsatt ikke være klar etter landslagspausen.

Paul Joyce i The Times skriver at spanjolen fortsatt er ute, og at han følger et individuelt program på grunn av hofteskaden sin. 

12 kamper igjen

Håpet har vært at Thiago skal være tilbake i spill tidlig i april, men det spørs dersom han heller ikke denne uken vil trene for fullt med laget. City-kampen mister han, og da vil han med stor sannsynlighet også miste bortekampen mot Chelsea onsdagen etter, og det spørs hjemmekampen mot Arsenal søndagen etter det igjen.

Thiago har spilt av 24 av 40 kamper denne sesongen. Han var ute i starten av sesongen med en hamstringskade, før han spilte alt fra VM og frem til han fikk skaden tidlig i februar.

De røde har 12 kamper igjen denne sesongen, og fra før er det klart at det store lysglimtet Stefan Bajcetic er ute resten av sesongen.

Det gjør at Jürgen Klopp har Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Harvey Elliott og Arthur Melo som alternativer på midtbanen fremover.

Manchester City - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.