– Vi føler ikke på noe press

Trent Alexander Arnold vil aldri si aldri før returoppgjøret mot Real Madrid.

Trent Alexander-Arnold er klar over at oppgaven som venter på Santiago Bernabeu onsdag kveld knapt kunne ha vært noe vanskeligere. Liverpool må utlikne 5-2-ledelsen spanjolene har med seg fra Anfield for å ta kampen til ekstraomganger, og vinne med fire mål for å gå videre før full tid. 

– Vi er nødt til å gjøre noe helt spesielt i Spania, sier 24-åringen til Liverpool Echo

Samtidig har han gode minner fra liknende «umulige» situasjoner. 

– Det minner litt om Barcelona-kampen. Vi er i en situasjon der vi ikke har noe å tape, sier han.

– Det er de som har en tremålsledelse, og ingen forventer at vi skal klare det. Så vi føler ikke på noe press.

Har fremdeles troen

Liverpools høyreback var helt avgjørende i det nevnte comebacket mot Barcelona. Han hadde to målgivende pasninger i den kampen, og den som huskes aller best var den raske corneren som traff Divock Origi inne i feltet. 

Alexander-Arnold sier at hele spillertroppen reiser til Madrid i tro om at et nytt mirakel kan skje.

– Vi drar dit med mål om å vinne kampen og forsøke å gå videre. Det er ingen her som har gitt opp før kampen begynner. Vi har fremdeles troen, sier han.

– Vi vet at det kommer til å bli vanskelig, men samtidig er vi i stand til å score mange mål i kamper. Vi trenger en nesten perfekt kamp for å gå videre til neste runde, men man skal aldri si aldri, legger Trent til.

Onsdagens kamp har avspark klokken 21. Tirsdag klokken 13.20 kan du følge Liverpools åpne treningsøkt i Kirkby før de reiser til Spania.