Alisson letter på sløret om krangelen med Henderson

Liverpool-kaptein Jordan Henderson og keeper Alisson Becker kjeftet åpenlyst på hverandre under Liverpools målløse kamp mot Chelsea på Stamford Bridge. Nå forteller målvakten hva som skjedde.

Alisson avfeier påstander om at han og Henderson er blitt uvenner som en følge av krangelen på Stamford Bridge. Det var i sluttfasen av kampen at de to Liverpool-profilene tydelig ga uttrykk for at de ikke var enige om hva som hadde foregått. Det skjedde etter en svak klarering fra Joel Matip med hodet, som ga Chelseas Joao Felix en sjanse, men portugiserens skudd gikk høyt over. 

Etter at skuddet hadde havnet på tribunen var det en rasende Henderson som beskyldte Alisson for ikke å ha kommunisert med Matip. Den beskyldningen likte ikke brasilianeren, og duoen var på et tidspunkt helt oppe i ansiktet på hverandre før Henderson gikk vekk. 

– Henderson og jeg er to fightere. Vi gir alt for dette laget. Og ute på banen snakker vi ikke pent til hverandre, forklarer keeperen til ESPN Brasil, gjengitt av Liverpool Echo.

– Noen ganger kan det se ut som temperaturen er høy, men det er bare to mann som forsøker å fikse ting, og gjøre det som er best for laget. Vi forsøker å hjelpe hverandre, forklarer den solide sisteskansen.

GODE BUSSER: Alisson og Jordan Henderson var raskt like gode venner igjen.

GODE BUSSER: Alisson og Jordan Henderson var raskt like gode venner igjen.

– Vi blir frustrerte, og da kan det skje negative ting

Liverpool er nede på åttendeplass i Premier League ti kamper før slutt, og kjemper desperat for å komme inn blant topp fire, og dermed få spille Champions League neste sesong. Alisson legger ikke skjul på at det har vært en vanskelig sesong så langt for de røde. 

– Selvsagt har det vært vanskelig. Det har vært veldig utfordrende. Vi er mennesker, med like sterke følelser som alle andre. Vi blir frustrerte, og da kan det skje negative ting.

– Vi feirer sammen når ting går bra. I fotball kan vi ikke bruke mye tid til å kjefte på hverandre, det er det fine med spillet. Når ting går dårlig, så får vi alltid en ny sjanse 2-3 dager senere. Det er vår utfordring denne sesongen. I hver kamp forsøker vi å vise våre kvaliteter og spille sammen som et lag, avslutter Liverpool-keeperen.