– Alle drømmer om å score vinnermålet på overtid

Diogo Jota reddet dagen ved å bli matchvinner mot Tottenham.

Innbytter Diogo Jota ble dagens store helt etter å ha senket Tottenham med 4-3-scoringen på overtid - etter at gjestene trodde de hadde klart å redde et poeng da Richarlison utliknet like før, også det i overtiden.

– Alle drømmer om å score vinnermålet på overtid. Jeg så ballen lande og tenkte at han kanskje ville sende den til keeper, og jeg hadde troen på at jeg kunne score. Det var fantastisk, sa Jota til Sky Sports etter kampen.

Portugiseren står nå med fem mål på fire kamper etter at han fikk slutt på måltørken, og selv om han startet søndagens kamp fra benken, viste han at han har mye å bidra med. 

– I dag handlet det om å få bedre kontroll på kampen. Det var det manageren ba meg om. Vi klarte det, men Tottenham fikk selvtillit av sitt andre mål. Det er Premier League og det er vanskelig, men vi fikk med oss seieren og det var det viktigste, sa han.

– Vi skulle ikke ha havnet i den situasjonen, men til slutt blir det en dag folk kan huske. Det kommer også jeg til å gjøre, for det å score vinnermålet er alltid spesielt.

– Vi er ikke det første laget som senker seg litt etter en tidlig 3-0-ledelse

– Vi er ikke det første laget som senker seg litt etter en tidlig 3-0-ledelse

Enda mer lærdom å ta med seg samtidig som Jürgen Klopp kan juble for fire strake seiere.

– Det han sa til meg var ikke greit

– Det han sa til meg var ikke greit

Feiden mellom Jürgen Klopp og dommer Paul Tierney fortsetter.

– For en kamp

Også Trent Alexander-Arnold, som nå har satt enda en assist-rekord, ble intervjuet av Sky Sports etter kampen. 

– For en kamp! Det er disse kampene vi elsker å spille. Vi gjorde det vanskelig for oss selv, men fikk en fantastisk avslutning på kampen. Det er sånne øyeblikk vi lever for, sa Trent.

Han fikk spørsmål om det var en lettelse da Jota scoret vinnermålet.

– Ikke så mye lettelse, bare jubel. Når du slipper inn en utlikning så sent, forsøker du å score et vinnermål. Vi går fra skuffelse til stor glede i løpet av noen minutter, så det er en fin måte å avslutte kampene på.

Scouseren er likevel klar på at det ikke var bra å slippe Tottenham inn i kampen igjen. 

– Vi må ta lærdom, for vi kan ikke slippe dem inn i kampen etter å ha ledet 3-0. Sånn skal ikke topplag gjøre, vi skulle ha avgjort kampen. Vi trodde vi hadde gjort det, men de kjempet seg tilbake. Til slutt handler det om å vinne kamper, og det gjorde vi i dag. 

Scouserne dro lasset i en ellevill kamp på Anfield

Spillerbørs og folkebørs: Scouserne dro lasset i en ellevill kamp på Anfield

Liverpool herjet, kollapset og avgjorde på slutten. I regien var scouserne i laget!

Kommentar 30.apr 19:29
Drama i flere akter da Liverpool viste sesongens styrker og svakheter

Drama i flere akter da Liverpool viste sesongens styrker og svakheter

Dette var en kamp som hadde alt, også signaler om hva som er galt denne sesongen og hva som gir håp om at de røde snart kan finne tilbake til de beste taktene.

Kommentar 30.apr 20:40