«Bayern vil gjøre alt de kan for å selge Mané til sommeren»

Det kan bli med den ene sesongen for Sadio Mané i Bayern München.

I fjor sommer gikk Sadio Mané til Bayern München for 27,4 millioner pund. Summen kan stige med ytterligere 5,1 millioner pund etter antall kamper han spiller, og 2,6 millioner pund etter hva han oppnår individuelt og sammen med laget.

Mané har scoret 11 mål på 32 kamper for Bayern så langt, og var veldig uheldig som mistet VM-sluttspillet da han pådro seg en skade i foten i lagets siste Bundesliga-kamp før avreise til Qatar. Etter at han kom tilbake har han sittet mye på benken, og har ikke funnet veien til nettmaskene.

Liverpool-legenden er i hardt vær etter at han skal ha slått til lagkamerat Leroy Sané i garderoben etter at Bayern tapte 3-0 mot Manchester City i forrige uke. Det er bekreftet av klubben, og han måtte bli hjemme suspendert av klubben da laget møtte Hoffenheim i helgen.

I tillegg ble han bøtelagt - og skal ha fått en gigantisk bot på over 300 000 euro, ifølge tyske Sky.

Vil selge ham

Denne våren har Bayern sparket Julian Nagelsmann, og erstattet ham med Thomas Tuchel. Den nye sjefen skal ikke være interessert i å satse på nå 31 år gamle Mané, ifølge Bayern-ekspert Florian Plettenberg.

– Etter det jeg hører, vil Bayern gjøre alt de kan for å selge Sadio Mané til sommeren. Fra et sportslig ståsted, har ikke Thomas Tuchel Mané i sine planer, fordi han ikke passer til systemet hans. Det er informasjonen jeg sitter på, og spillerens situasjon blir sett på som veldig kritisk internt, sier Plettenberg ifølge Daily Mail.

Onsdag kveld spiller Bayern og City returoppgjør i Champions League, der Bayern har en stor oppgave foran seg.

Det er lite som tilsier at Liverpool kommer til å gjøre et forsøk på å kjøpe Mané tilbake, på grunn av spillerens alder og utfordringene en allerede har med spillere i akkurat denne alderen.

Leeds - Liverpool spilles kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.