Se høydepunktene: Brighton herjet da stjernene som linkes til Liverpool satt på benken

Se høydepunktene fra lørdagens kamper i Premier League.

Kun tre kamper i Premier League denne lørdagen, men helt betydningsløse var ingen av kampene, i en sesong der kampen om å holde plassen og kampen om å kvalifisere seg til Europa ser ut til å vare helt inn.

Nedover i saken kan du se høydepunktene fra dagens tre kamper.

God form på tampen hjelper ikke, Liverpool gjør sin dårligste ligasesong siden 2015/16

Serieinnspurten runde for runde - kamp for kampGod form på tampen hjelper ikke, Liverpool gjør sin dårligste ligasesong siden 2015/16

Premier League-sesongen 2022/23 gav kun 67 poeng, hele 25 færre en sølvsesongen før det.

Innsikt 04.mai 23:20

Brighton - Wolves 6-0 (4-0)

Brighton gikk på en liten smell i midtuken da de tapte 3-1 mot Nottingham Forest, men lørdag var de tilbake i festhumør. Den Liverpool-linkede duoen Moises Caicedo og Alexis Mac Allister ble hvilt fra start, uten at det gjorde hjemmelaget noe dårligere mot Wolves, som langt på vei har sikret plassen og kanskje har tatt mental ferie allerede.

4-0 stod det til pause etter en dobbel fra Pascal Gross og scoringer fra Deniz Undav og Danny Welbeck. Sistnevnte la på til 5-0 tidlig i andre omgang før Mac Allister og Caicedo kom inn og så Undav score dagens sjette mål midtveis i omgangen.

Brighton klatrer med det opp i ryggen på Liverpool. De er poenget bak, og har fremdeles en kamp til gode på de røde.

Brentford - Nottingham Forest 2-1 (0-1)

Forest så lenge ut til å ta en svært viktig seier i bunnstriden, men til slutt ble Brentford for sterke. Danilo ga gjestene ledelsen på overtid i første omgang, men Ivan Toney og Josh Dasilva snudde kampen i oppgjørets sluttminutter.

Brentford beholder sin niendeplass på tabellen og er nærmest sikret å havne blant de ti beste på tabellen, mens Nottingham Forest er nummer 17, bare ett poeng foran Leicester under streken - og med en kamp mer spilt.

Crystal Palace - West Ham 4-3 (3-2)

Crystal Palace tok lørdag sin fjerde seier i april etter at Roy Hodgson tok over som manager i klubben. Han har nå gjort akkurat det han kom for - nemlig å redde plassen til London-klubben, som nå er oppe i 40 poeng.

Lørdag ble West Ham slått 4-3 i en veldig gøy fotballkamp på Selhurst Park, og mens bortelaget fremdeles er i nedrykksstriden kan Palace nå slappe av.

Men kanskje finner de motivasjon i å kjempe med Chelsea om tabellposisjonen. De er nå forbi storlaget, og har overtatt 11. plassen i Premier League.