Det kan bli et gjensyn med Sadio Mané i sommer

Liverpool og Bayern München skal møtes til treningskamp, ifølge journalist.

Liverpool jobber for tiden med å legge planene for sesongoppkjøringen til 2023/24, og Jürgen Klopp kunne på tirsdagens pressekonferanse fortelle at det blir tid til en treningsleir i Tyskland før turen går til Singapore, slik den også gjorde i fjor. 

Der skal det spilles treningskamper for de mange supporterne klubben har i Asia. I fjor spilte de røde mot Crystal Palace og Manchester United på turneen, mens det i år blir tysk motstand i form av Bayern München, ifølge journalist Dominic King i Daily Mail

Også Paul Joyce i The Times skriver Bayern er en mulig motstander, mens Tottenham og Roma er andre potensielle motstandere ettersom de kommer til å befinne seg i samme område på det tidspunktet. 

Reiser til Tyskland på treningsleir

Reiser til Tyskland på treningsleir

Jürgen Klopp avslørte under den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse at Liverpool vil reise til Tyskland på treningsleir foran 2023/24-sesongen.

Gjensyn med Mané?

Det kan bety et gjensyn med Sadio Mané for Jürgen Klopp og hans lag for første gang siden 31-åringen forlot Liverpool til fordel for den tyske seriemesteren i fjor. 

Spørsmålet er bare om Liverpool-legenden fortsatt er Bayern München-spiller når vi skriver slutten av juli. Hans første sesong i klubben har nemlig ikke gått helt som planlagt. 

Skader i kombinasjon med managerbytter har gjort sitt til at han aldri har fått spilt seg helt varm i trøyen, og nylig ble det dramatisk da han barket sammen med lagkamerat Leroy Sané i garderoben. Det førte til en saftig bot fra klubben, i tillegg til at han ble suspendert i neste kamp.

Den tyske Sky-reporteren Florian Plettenberg har nylig uttalt at manager Thomas Tuchel ønsker å kvitte seg med Mané i sommer. 

Forrige tur til London Stadium ble et corner-mareritt. I helgen kom svakhetene til syne igjen

Forrige tur til London Stadium ble et corner-mareritt. I helgen kom svakhetene til syne igjen

Liverpool viste svakheter på defensiv dødball i helgen. Det har fersk historie vist at man ikke råd til på bortebane mot West Ham.

Innsikt 26.apr 10:35
– Ingen avgjørelse er tatt

– Ingen avgjørelse er tatt

Jürgen Klopp skal diskutere fremtiden sammen med Fabio Carvalho.