– Ingen avgjørelse er tatt

Jürgen Klopp skal diskutere fremtiden sammen med Fabio Carvalho.

Fabio Carvalho startet sin Liverpool-karriere på lovende vis i høst, og hans høydepunkt så langt i den røde drakten kom allerede i august da han ble matchvinner i hjemmekampen mot Newcastle. 

Vårsesongen har vært langt vanskeligere for 20-åringen, som kun har fått et par minutter med ligafotball i 2023. Det var som innbytter i bortekampen mot Bournemouth. Borte mot Real Madrid ble han byttet inn på overtid, mens hans forrige kamp fra start kom mot Wolves i FA-cupen 17. januar. 

Den manglende spilletiden har ført til at det nylig har blitt spekulert i om portugiseren kan bli sendt ut på lån neste sesong. Det fikk Jürgen Klopp spørsmål om kan bli aktuelt på tirsdagens pressekonferanse. 

– Jeg vil at avgjørelser skal tas sammen med guttene før vi snakker om det her, og ingen avgjørelse er tatt. Vi skal snakke sammen og finne ut hva han ønsker og hva jeg tenker, sa Klopp.

– Vi kan ikke snakke om stabilitet etter to kamper

Vi fulgte pressekonferansen: – Vi kan ikke snakke om stabilitet etter to kamper

Jürgen Klopp har snakket med pressen før kampen mot West Ham.

Reiser til Tyskland på treningsleir

Reiser til Tyskland på treningsleir

Jürgen Klopp avslørte under den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse at Liverpool vil reise til Tyskland på treningsleir foran 2023/24-sesongen.

Hadde fortjent mer spilletid

Klopp snakket også om den tidligere Fulham-spilleren før helgens kamp mot Nottingham Forest. Da sa han at det på ingen måte er svak innsats på trening som gjør at Carvalho ikke får spille.

– Han trener eksepsjonelt bra. Det gjør alle sammen, og det gjør at vi får en vanskelig jobb. Nå har vi en full tropp, og jeg må la fem spillere være hjemme fordi det ikke er plass i kamptroppen, sa Klopp. 

Manageren mener Carvalho har taklet den vanskelige perioden på en veldig bra måte. 

– Han gjør det som en rollemodell. Ikke at han er fornøyd med situasjonen, men han gir aldri opp. Jeg tror ikke det var hans beste egenskap før han kom hit fordi han alltid har vært et supertalent. Det er han fremdeles, men karakteren han viser er eksepsjonell, sa Klopp.

Det blir neppe noen Carvalho fra start når Liverpool møter West Ham på bortebane onsdag kveld.

Noen supportere hevder det hviler en forbannelse over den hvite drakten

Noen supportere hevder det hviler en forbannelse over den hvite drakten

Mot West Ham skal Liverpool spille i sin hvite bortedrakt for sjette gang denne sesongen. De har fortsatt til gode å vinne kamp i den.

Innsikt 25.apr 22:02
Villa økte avstanden til Liverpool

Villa økte avstanden til Liverpool

Formlaget Aston Villa slo Fulham hjemme på Villa Park.