Fowler til liverpool.no:– Det ville vært veldig stas, så jeg håper at mange stemmer på meg

Nå stenger snart avstemningen for Premier League Hall of Fame.

Frem til mandag kl. 19.00 norsk tid er det mulig å stemme på hvilke tre spillere som skal komme inn på Premier League Hall of Fame. Blant de nominerte er det to tidligere Liverpool-spisser i Robbie Fowler og Michael Owen.

Vi har fått en prat med Fowler om nominasjonen.

– Det ville vært veldig hyggelig å komme inn på Hall of Fame. Det er strålende å bli nominert, men det neste steget er å faktisk komme med. Jeg vet hvor tøft det er bare å bli nominert, men også hvordan det er med sosiale medier og hvordan noen klubber og supportere jobber med ting, så forhåpentligvis vil mange Liverpool-supportere gå sammen og stemme på meg!, sier Fowler til liverpool.no.

– Det er i alle fall det jeg håper på, men ja det er faktisk veldig morsomt å bli nominert, og det viser at jeg har gjort noe riktig i karrieren min, sier den tidligere storscoreren.

Fowler scoret 128 Premier League-mål for de røde, og 163 totalt etter 14 for Leeds og 21 for Manchester City.

15 nominerte

I 2021 lanserte Premier League sin «Hall of Fame» – der Steven Gerrard var blant de første som fikk plass. Han kom inn samtidig som Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona, Roy Keane, Frank Lampard, Dennis Bergkamp og David Beckham.

I 2022 ble det plass til Wayne Rooney, Patrick Vieira, Sergio Aguero, Didier Drogba, Vincent Kompany, Peter Schmeichel, Paul Scholes og Ian Wright. Denne våren fikk også to managere sin plass, med Alex Ferguson og Arsene Wenger.

DE NOMINERTE: Dette er de 15 spillerne som er nominert denne gang.

DE NOMINERTE: Dette er de 15 spillerne som er nominert denne gang.

Nå er 15 spillere nominert til å få plass, der tre av dem vil komme med.

I tillegg til de to tidligere røde, er Tony Evans, Sol Campbell, Michael Carrick, Petr Cech, Andy Cole, Ashley Cole, Jermain Defoe, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Gary Neville, John Terry, Yaya Toure og Nemanja Vidic nominert.

Gi din stemme her før mandag kl. 19.00.