– Forhåpentligvis kommer Diaz til å spille og vise litt magi

Mandag får vi endelig se Luis Diaz på banen igjen, og det gleder Kostas Tsimikas seg til.

Jürgen Klopp har bekreftet at det er Leeds-kampen som er målet for Luis Diaz, og at det er kampen der vi endelig kommer til å se colombianeren igjen etter seks måneder på sidelinja med en kneskade.

Når Klopp holder sin pressekonferanse på fredag formiddag er det forhåpentligvis fortsatt tema – og 26-åringen har i alle fall sett frisk ut på trening i flere uker nå.

En som gleder seg til å ha ham tilbake er lagkamerat Kostas Tsimikas.

– Vi var så lei oss da han ble skadet igjen i Dubai. Det var veldig vanskelig for oss som lag, fordi vi ønsker å ha ham tilbake og de ferdighetene han har, sier Tsimikas til Liverpoolfc.com.

Diaz var en av Liverpools klart beste utespillere i høst, før skaden kom.

– Han forbedret seg hele tiden, og med den personligheten han hadde da han spilte. Da jeg spilte med ham, og fordi vi spiller på samme siden av banen, så jeg ham som en utrolig spiller som alltid har hjulpet meg. Jeg har hjulpet ham også. Jeg er glad for at denne kampen kommer nå. Forhåpentligvis kommer han til å spille, og vil være i god form slik at han kan vise oss litt av magien han viste før han ble skadet, sier Tsimikas.

Forventer at det blir tøft på mandag

Grekeren forventer en tøff kamp mot Leeds, selv om de gikk på et veldig stygt tap mot Crystal Palace sist. Leeds kjemper for å beholde plassen.

– De er et lag som jobber hardt, og alle løper så mye, sier han.

Da lagene møttes i oktober, vant Leeds på overtid på Anfield. Siden den gang har de skiftet manager, og ledes nå av Javi Gracia som mange vil huske fra Watford.

– Jeg liker måten de spiller på. De kjemper for hver eneste ball, så dersom vi ønsker å vinne så må vi være helt på topp i alle disse situasjonene. Vi må kjempe mer enn dem, vinne flere baller, og løpe mer enn dem. Etter det har vi sjansen til å vinne. Det vil bli veldig tøft, for de har vist i alle kamper at de kjemper helt til slutt, så her må vi være fullt forberedt.

Leeds - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.