Har tre mann på skadelista, men en av dem kan rekke kampen

Leeds-manager Javi Gracia har nesten en skadefri tropp å velge fra når Liverpool kommer på besøk.

Leeds-manager Javi Gracia er spent på om Max Wober blir spilleklar til Liverpool besøker Elland Road mandag kveld, melder LeedsLive.

Hvittrøyene har bare tre mann på skadelista, etter at Adam Forshaw var tilbake i kamptroppen i 5-1-tapet for Roy Hodgons Crystal Palace. Wober og Tyler Adams er imidlertid spillere som Gracia gjerne skulle hatt tilgjengelige mot Jürgen Klopps disipler. 

Leeds-manageren har ikke villet sette noe returdato for Wober. Forsvareren sliter med en lårskade, men i Leeds-leiren tror man ikke det blir snakk om noe langvarig opphold, og Wober kan bli tilgjengelig mot de røde. 

Adams ble operert for en lårskade etter landskampene i mars, og midtbanespilleren vil være ute en god stund fremover. Gracia har imidlertid håp om at Adams skal spille igjen denne sesongen. Mot Liverpool spiller han definitivt ikke. 

Amerikaneren gikk glipp av Leeds sin 4-2-seier over Wolves før landskampavbrekket, og han trakk seg fra USA-troppen. Han har stått over de tre kampene som Leeds har spilt etter det, mot Arsenal, Nottingham Forest og Crystal Palace.

FIKK LITT Å TENKE PÅ: 5-1-tapet for Roy Hodgsons Crystal Palace kom meget ubeleilig for Javi Gracia og Leeds.

FIKK LITT Å TENKE PÅ: 5-1-tapet for Roy Hodgsons Crystal Palace kom meget ubeleilig for Javi Gracia og Leeds.

Dallas er langtidsskadet

I tillegg til disse to er Stuart Dallas langtidsskadet. Han brakk et lårbein mot Manchester City i april i fjor, og har siden vært gjennom to operasjoner. Kanskje kan han være tilbake i full trening igjen i sommer.

Leeds ligger på 16. plass på tabellen med 29 poeng. Det er bare to poeng ned til Nottingham Forest under nedrykksstreken, og lagets form har vært svært varierende den siste tiden. Sist ble det altså stortap for Crystal Palace. Før det ble Nottingham Forest slått 2-1. Mot ligaleder Arsenal ble det tap 4-1, mens Wolves altså ble slått 4-2. To seiere og to tap på de fire siste kampene med andre ord.

Leeds stilte følgende mannskap i 5-1-tapet for Palace: Meslier, Ayling, Koch, Strujik, Firpo (Kristensen 60), McKennie, Roca, Harrison, Aaronson (Gnonto 60), Sinisterra (Rodrigo 60), Bamford (Rutter 79).

Patrick Bamford gjorde vertenes eneste mål, etter assist av Brenden Aaronson.

Leeds - Liverpool spilles på Elland Road mandag klokken 21.00, og blir vist på V sport PL og Viaplay