Hevder Liverpool har bydd på Bellingham

De røde skal ha kommet med et bud…

Etter denne saken ble publisert har det vært stor utvikling i saken. Les oppdatert artikkel om det her.

Tirsdag kveld rapporterer Jan Aage Fjørtoft i Viaplay at Liverpool har kommet med et bud på Jude Bellingham, og at kampen om ham nå er i gang for fullt.

At Bellingham er spilleren Liverpool ønsker seg aller mest har vært kjent lenge, men dersom dette stemmer og at det er et bud, så er det en stor utvikling i saken.

Tweeten kommer etter at CaughOffside tidligere rapporterte at Liverpool hadde lagt inn et bud på 84 millioner pund for spilleren. Nå er ikke det den mest pålitelige kilden vanligvis, og det er usikkert om det er den rapporten Fjørtoft viser til. Nylig skrev også Kevin Palmer i Sunday World, en annen journalist som kanskje ikke alltid treffer på det han melder, at Bellingham har tatt en endelig avgjørelse.

Dersom det kommer noen utvikling eller noe nytt i denne saken så vil vi selvsagt følge det opp.

Liverpool, Real Madrid eller City?

Det har i lang tid virket som at det er tre klubber det står mellom. Det er Liverpool, Real Madrid og Manchester City. 

Det er grunner til å være skeptisk om disse rapportene, og én av dem er at Borussia Dortmund er med for fullt i kampen om Bundesliga-tittelen. De er to poeng bak ledende Bayern München med ni kamper igjen. Da vil det være merkelig om det skulle komme ut noe om deres største stjernes fremtid, midt i et tittel-race. 

Men skal en være positiv og optimistisk, så er det sjelden at en så stor overgang med en spiller som kanskje blir tidenes dyreste midtbanespiller, utløser bud fra en klubb som ikke føler seg trygg på at de får et 'ja' av spilleren.