«Ingen hold i ryktene om at Tsimikas vil forlate Liverpool»

Gresk journalist skriver at det ikke er hold i ryktene om at venstrebacken kan forsvinne.

Kostas Tsimikas er inne i sin tredje sesong i Liverpool, og som forventet har han hele veien vært andrevalg bak Andy Robertson. Denne sesongen har han fått 16 kamper til sammen fra start og som innbytter i Premier League, men etter nyttår har det kun blitt tre, og totalt har det bare blitt 57 kamper for klubben på snart tre fulle sesonger.

Kanskje er det derfor det nå svirrer rykter om at 26-åringen kan være på vei bort fra klubben i sommer, slik Liverpool Echo meldte tidligere denne uken

Men skal vi tro en journalist som virker å være svært pålitelig når det kommer til gresk fotball, Giannis Chorianopoulos, er det ingen hold i disse ryktene. 

«Kostas Tsimikas ønsker ikke å forlate Liverpool i sommerens overgangsvindu. Klopp ønsker ikke å selge ham. For øyeblikket er det ingen hold i ryktene om at Tsimikas vil forlate Liverpool», skriver han på Twitter. 

Chorianopoulos var tidlig ute med å melde om «The Greek Scouser» sin overgang fra Olympiakos høsten 2020. Onsdag skrev han for øvrig at Steven Gerrard vurderes som ny manager i den greske storklubben, men at Gennaro Gattuso er førstevalget.