Tror over ti spillere kan forsvinne i sommer

Det ligger an til å bli et overgangsvindu med mye aktivitet både inn og ut for Liverpool FC.

Så langt er det kun én spiller som har bekreftet at han kommer til å forlate Liverpool i sommer, og det er Roberto Firmino. Men det ligger an til at flere andre følger brasilianeren ut døren. 

Naby Keita, Adrian og Alex Oxlade-Chamberlain er også på utgående kontrakt, og så langt er det ingen tegn til at de kommer til å forlenge med klubben. 

Også James Milner er inne i sitt siste kontraktsår, og det er foreløpig usikkert hvordan hans fremtid ser ut når det snart bare er to måneder igjen til kontrakten går ut. 

Flere andre kan ta turen

En annen spiller som det virker helt sikkert kommer til å forlate klubben, er Arthur Melo, som bare har spilt 14 minutter med førstelagsfotball etter at han ble hentet på lån fra Juventus på deadline day i fjor. 

Fabrizio Romano har onsdag meldt at Fabio Carvalho og Caoimhin Kelleher er to spillere som kan dra i sommer, enten permanent eller på lån, i søken etter førstelagsfotball. 

Det kan også bli noen større profiler som forsvinner i løpet av sommeren. Joel Matip, som snart går inn i sitt siste år av kontrakten, har bare startet én kamp i Premier League siden februar og virker å være et stykke unna å utfordre Ibrahima Konaté og Virgil van Dijk på stopperplass. 

Kostas Tsmikas har også blitt linket bort fra klubben, ifølge lokalavisen.

Utlånte spillere kan forsvinne

Leighton Clarkson, Tyler Morton og Conor Bradley har levert gode sesonger på lån i henholdsvis Aberdeen, Blackburn og Bolton, og Liverpool kan bli fristet til å akseptere bud dersom de skulle være bra nok. Hvis ikke vil nok den trioen være aktuelle for nye utlån neste sesong. 

Våre helter fra to sesonger siden, Nat Phillips og Rhys Williams, er fremdeles i klubben, men nå er de ikke i nærheten av å spille fast førstelagsfotball. Det er to spillere som kan forsvinne permanent i sommer.

Overgangsvinduet ligger an til å bli hektisk både når det gjelder kjøp og salg!