Tre navn i ferd med å peke seg ut i Liverpools jakt på nye midtbanespillere

I ukens spalte kommer David Lynch med spennende nyheter rundt tre spillere Liverpool har i kikkerten.

For Liverpool var ulempene ved å trekke seg så offentlig ut av kampen om Jude Bellinghams signatur forrige uke åpenbare.

En massiv negativ reaksjon fra fansen, potensielt bortkastet arbeid gjennom flere år, og økt risiko for at en rival skal sikre seg en av de mest ettertraktede unge spillerne i verdensfotballen - listen over konsekvensene er lang.

Videre avslørte de rødes beslutning også deres svikt i å styrke midtbanen i fjor sommer, enten som følge av dårlig overgangsstrategi eller gjerrighet fra Fenway Sports Group, noe som ikke reflekterer godt på klubben som helhet.

Men hvis det var én positiv ting å ta med seg fra ikke å bli dratt inn i det som sannsynligvis vil være sommerens langvarige overgangsdrama, er det at Jürgen Klopp nå kan få muligheten til å vite hva han jobber med neste sesong så tidlig som mulig.

Bevis på at Liverpool er desperate etter at dette skal skje, kan vi få i nyhetene som har dukket opp nylig, som dreier seg om klubbens potensielle alternativer til Bellingham.

Ønsker Gravenberch og Mount

Som rapportert andre steder denne uken, har de røde allerede kontaktet Ryan Gravenberchs team for å diskutere en potensiell overgang til Anfield fra Bayern München.

De tyske gigantene har selvfølgelig jobbet raskt med å avvise spekulasjonene, og er tydelige på at de ikke har noen intensjon om å selge den talentfulle nederlenderen.

Men det er allerede en følelse av at han vil presse på for en overgang tidlig i vinduet, og at Bayerns posisjon er et spill der de tar sikte på å gjøre prisen så høy som mulig.

KAN BLI RØD: Liverpool ønsker Ryan Gravenberch.

KAN BLI RØD: Liverpool ønsker Ryan Gravenberch.

Liverpool jobber like raskt når det gjelder Mason Mount, og agenten til den engelske midtbanespilleren, hans far Tony, er fullt klar over planen for sønnen hans på Merseyside.

Og mens Liverpools håp om å få en avtale i havn så raskt som mulig er litt komplisert av Chelseas ønske om å beholde spilleren, er de også klar over at London-klubben må håndtere sitt eget tidspress.

De voldsomme utgiftene siden Todd Boehlys ankomst må tas hensyn til i Financial Fair Play-regnskapet, og hvis noe beløp for Mount skal komme inn i neste regnskap, må han selges før utgangen av juni.

Det er gode nyheter for de røde, og hvem som er deres fremste overgangsmål blir nå enklere å identifisere, takket være måten de nå går frem på i overgangsmarkedet.

Ingen Caicedo eller Koopmeiners - men Mac Allister er aktuell

For eksempel er det interessant at kilder nær både Moises Caicedo og Teun Koopmeiners nylig har informert undertegnede om at de ikke har vært i kontakt med klubben i de siste ukene.

Det antyder at ingen av dem er nær toppen av de rødes liste over foretrukne mål denne sommeren, og at de trolig bare blir aktuelle dersom en av de andre overgangene skulle falle gjennom.

Med det i bakhodet bør man følge med på linker til Alexis Mac Allister fra Brighton. Hans representanter ønsker å få løst fremtiden så raskt som mulig, og spilleren ser ut til å passe perfekt inn i en Klopp-midtbane.

Håpet nå er at Liverpool vil fortsette å handle besluttsomt når overgangsvinduet nærmer seg, for å sikre seg sine mål lenge før noe hastverk oppstår. Og selv om det ikke vil gjøre opp for feilene fra i fjor sommer og den bortkastede sesongen som har fulgt, vil det i det minste gi supporterne troen på at bedre dager er i vente.