«Ingen må la seg lure til å tro at vi ikke har noe å spille for»

Jordan Henderson forsøker å mobilisere selv om sesongen ikke har gått som planlagt.

Liverpool spiller endelig hjemmekamp, og det betyr at kaptein Jordan Henderson og manager Jürgen Klopp har skrevet en tekst til kampprogrammet. Her kan du lese hva kapteinen skriver før møtet med Arsenal på Anfield. 

«Hvis det er én ting vi har blitt vant til mot slutten av sesongen de siste årene, er det at kampene har hatt stor betydning».

«Denne gangen blir det ingen semifinaler, finaler eller tittelavgjørende kamper, men ingen må la seg lure til å tro at vi ikke har noe å spille for. Dette er Liverpool Football Club og hver kamp betyr noe, uansett hvilke mål vi har».

«Til forskjell fra Arsenal er vi ikke involvert i kampen om tittelen denne gangen, og det svir, men det betyr ikke at vi kan synes synd på oss selv. Vårt mål er nå enkelt: å kjøre på mot slutten av sesongen og gjøre alt i vår makt for å finne tilbake til formen og stabiliteten vi har mistet», skriver han.

Deler på ansvaret

«Hvis vi gjør det, vil håpet om å ende så høyt på tabellen som mulig utvilsomt bli større, selv om vi ikke er vår beste form nå, og det vil gi oss noe å bygge på neste sesong».

«Manageren har den siste tiden snakket mye om viktigheten av å levere, og alle deler det ansvaret».

«Skuffende form kan aldri bli normalen i en klubb som Liverpool, og alle som kommer her vet hvor høy standarden er, så det er opp til oss å leve opp til dem».

«Å bruke skuffelsen på rett måte, takle nederlag og utvikle seg hele tiden er viktige deler av denne prosessen, og det er like sant nå som da jeg først kom inn dørene her for over ti år siden».

«Så vi må ta utfordringen sammen. Vi vet hvor vi er og ingen av oss liker det. Vi vet også hvor vi ønsker å være, og hvordan vi skal komme oss dit, for vi har gjort det før»·

«Men å vite det og å gjøre det er to forskjellige ting, og den eneste måten vi kan sørge for å komme tilbake er å prestere på banen hver uke», skriver han.

Liverpool - Arsenal spilles søndag klokken 17.30.