Ingen nye skadebekymringer, men tre er definitivt ute for blåtrøyene

Den midlertidige Chelsea-manageren, Bruno Saltor, bekreftet at han ikke har noen nye skadebekymringer foran møtet med Liverpool.

Chelsea manglet Raheem Sterling og Wesley Fofana da de tapte 2-0 for Aston Villa i helgen, og det er blitt antydet at duoen kan være tilbake mot Liverpool i morgen. Sett bort fra det har Bruno Saltor det samme mannskapet til rådighet som hans tidligere overordnede, Graham Potter, hadde da han ledet sin siste kamp for Chelsea på Stamford Bridge i helgen.

– Situasjonen er den samme som i forrige uke, svarte Saltor da han fikk spørsmål om Chelseas skadesituasjon under dagens pressekonferanse.

– Jeg trenger ikke å gi Liverpool noen opplysninger! Jeg synes vi dominerte kampen mot Villa, men tapte den på grunn av noen personlige feil. Totalt sett var det en god prestasjon, der vi skapte mange sjanser.

Et hektisk døgn

Saltor innrømmet på pressekonferansen at han hadde vært gjennom et hektisk døgn, etter at Potter fikk sparken søndag, og han selv ble utnevnt som midlertidig manager. Spanjolen forklarte hva han ønsker å se fra sitt lag mot Liverpool.

– Dette er en mulighet for spillerne. Vi representerer Chelsea, en klubb med en utrolig historie, og for meg handler det om å vinne og dominere. Det eneste vi kan gjøre er å forberede oss godt til kampen. Gode forberedelser har alltid mye å si for prestasjonen. Det er hva spillerne må fokusere på. 

– Jeg har ikke møtt spillerne ennå. Vi har planlagt å ha en ettermiddagsøkt. Da vil jeg snakke med dem. Vi er alle ansvarlige. Vi må være positive, og fokusere på kampen i morgen. Jeg ønsker å se ny energi fra dem.

Trio definitivt ute

For Chelsea er Thiago Silva, Cesar Azpilicueta og Armando Broja definitivt ute. Sistnevnte driver rehabiliteringstrening etter en alvorlig skade han fikk i november. 

Anthony Taylor skal dømme oppgjøret på Stamford Bridge, med Chris Kavanagh som VAR. 

Chelsea - Liverpool spilles på Stamford Bridge tirsdag kveld klokken 21.00, og blir vist direkte på V Sport PL og Viaplay.