Lampard fikk spørsmål om Liverpool-linkede Mason Mount

Mason Mount ble tema under pressekonferansen der Frank Lampard torsdag ettermiddag ble presentert som midlertidig Chelsea-manager ut sesongen.

Den midlertidige Chelsea-manageren, Frank Lampard, uttalte i dag at han kommer til å snakke med Mason Mount om midtbanespillerens Chelsea-fremtid. Mounts kontrakt med blåtrøyene løper ut sommeren 2024, og Chelsea-spilleren har den siste tiden blitt sterkt linket til Liverpool.

– Jeg vet ikke nok om det til å snakke om det, og jeg synes det blir feil av meg å si noe om dette annet enn at Mason alltid har vært en fantastisk spiller for meg, sa Lampard, som også var Chelsea-manager fra juli 2019 til januar 2021, før han fikk sparken og ble erstattet av Thomas Tuchel.

– Helt fra mine dager i Derby og den innflytelsen han hadde der, og da jeg kom tilbake til Chelsea, sa Lampard.

Lampard hentet Mount på lån fra Chelsea til Derby i sin aller første managerjobb.

Har et godt forhold til Mount

– Det var en fornøyelse å jobbe med ham. Jeg vet han har hatt noen små skadeproblemer, så det er viktig for meg å snakke med ham å finne ut hvordan det ligger an, men jeg vet hva jeg får fra Mason, sa Lampard.

– Jeg ønsker bare å se ham prestere på banen. Vi har et godt forhold fra før, så vi kommer til å snakke mye sammen. Jeg mener han er en viktig spiller for Chelsea. Han var det i min forrige periode som manager her, og jeg ser frem til å snakke mer med ham.