Liverpool har hatt mye trøbbel med «Ox» sin aget. Nå er han utestengt

Aidy Ward har representert to tidligere Liverpool-spillere som ikke har forlatt Liverpool på den beste måten.

Fotballforbundet FA har utestengt fotballagenten Aidy Ward frem til desember 2024, etter at han forsøkte å sikre seg en spiller som ikke var fylt 16 år. Det melder The Times.

Han skal ha betalt en av spillerens foreldre 10 000 pund for å få ham under sine vinger, noe som utløste en etterforskning som nå har gjort at han er utestengt. Det er ikke lov å tilknytte seg spillere på under 16 år.

«Adrian Ward og Colossal Sports Management Ltd har blitt suspendert fra all aktivitet som mellommann frem til og inkludert 3. desember 2024, og er også advart for fremtidig oppførsel», står det i pressemeldingen.

Problematisk for Ox?

Alex Oxlade-Chamberlain vil neppe ha store problemer med å finne seg en ny klubb eller ha få tilbud denne sommeren, når spilleren Liverpool kjøpte fra Arsenal for 35 millioner pund for snart seks år siden nå er Bosman-spiller.

Men at agenten hans og selskapet som representerer ham ikke lenger kan gjøre jobben sin gjør ting naturlig nok mer komplisert.

29-åringen vil helt sikkert ha mange andre rundt seg, og ha jobbet med en slik avgjørelse en stund, selv om det ikke har kommet noen indikasjoner på hvor han kommer til å spille etter 1. juli. Han fyller ikke 30 år før 15. august, tre dager etter sesongstarten for neste sesong.

Mye problem tidligere

Liverpool har hatt flere problemer med Ward tidligere. Best huskes situasjonen rundt Raheem Sterling, da det skar seg fullstendig i forhandlingene om en ny kontrakt.

– Raheem kommer definitivt ikke til å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Han signerer ikke for £700,000 i uken, ikke for £800,000 i uken, ei heller for £900,000 i uken. Han skriver ikke under, gikk Ward ut og sa i media.

Han var også ute og kritiserte Liverpools bruk av spilleren, og rådet Sterling til å gi et intervju med BBC der han gikk ut og var klar på at han ønsket seg bort. Sterling ble solgt til Manchester City for 49 millioner pund i juli 2015.

LAGT OPP: Jerome Sinclair har nå lagt opp, 26 år gammel. Aidy Ward var agenten hans.

LAGT OPP: Jerome Sinclair har nå lagt opp, 26 år gammel. Aidy Ward var agenten hans.


Ward var også involvert rundt Jerome Sinclair, som var den yngste spilleren til å debutere for Liverpool, bare 16 år og seks dager gammel. Han kom aldri til enighet om en ny kontrakt, og forsøkte å komme seg til Spania, der Ward var veldig involvert. Sinclair endte med å signere for Watford mot at Liverpool fikk en utdanningskompensasjon.

Sinclair burde nå nærme seg alderen for å være på toppen av karrieren. Han fikk det ikke til i Watford, og har spilt for Birmingham, Sunderland, Oxford United, VVV Venlo og CSKA Sofia på utlån.

Etter et år uten klubb, fikk han et prøvespill i Oxford United igjen i fjor sommer. Der fikk han ikke fast avtale, og i januar la han opp. Nå driver han kyllingrestauranten Morley’s i Birmingham, 26 år gammel.