Viste vei for førstelaget

Liverpool slo Leeds i en kamp i U18 Premier League North på akademiet i Kirkby i kveld.

LIVERPOOL U18 - LEEDS U18 4-0: Liverpool U18 tok tidlig initiativet mot Leeds i Kirkby i kveld. En strålende kontring etter ti minutter endte med at Ranel Young ble felt inne i straffefeltet, og fra straffemerket gjorde Jayden Danns ingen feil.

Young ble såpass hardt kvestet av Leeds sin keeper da han ble felt at han ikke klarte å fortsette selv etter langvarig behandling, og Elijah Gift kom inn som erstatter.

På stillingen 1-0 hadde Leeds en ball i tverrliggeren, etter at et frispark gikk via Liverpool-muren og i treverket.

Danns med to mål og en assist

Leeds satte forsvarslinja veldig høyt, og Liverpool-angriperne fikk dermed gode arbeidsbetingelser.

Drøye ti minutter før pause doblet innbytter Gift ledelsen, etter at Keyrol Figueroa hadde slått et vakkert innlegg inn i feltet. Gift plasserte ballen kontant bak Leeds-keeperen.

På stillingen 2-0 ble Liverpool-kaptein Terence Miles taklet stygt av Sam Chambers, og Leeds-spilleren var heldig som slapp unna med gult kort. Miles måtte ha behandling.

Det ble innbytternes kveld på Merseyside, da Lewis Koumas mottok ballen inne i feltet et kvarter før slutt, og dundret lærkula i mål via tverrliggeren fra kloss hold. Jayden Danns bidro med godt forarbeid til scoringen.

Et par minutter senere reddet Josh Davidson på streken for vertene.

Nevnte Danns åpnet scoringene, og han fikk også avslutte dem i det 90. minutt, da han kraftfullt headet Davidsons gode innlegg i mål til 4-0. Med to mål og en målgivende pasning ble han kampens store spiller.

Dette var U18-lagets tredje strake seier.

Liverpools lag: Mrozek, Miles, Scanlon, Furnell-Gill (Koumas 61), Pitt, Davidson, Young (Gift 10), Onanuga, Figueroa (McConnell 61), Kelly (Pennington 79), Danns.

Reserver: Hewitson