– Mindre og mindre sannsynlig at han blir i Liverpool

James Milner har så langt ikke skrevet under en ny avtale.

I fjor kom nyheten om at James Milner hadde signert for et ekstra så sent som 6. juni – og det er fortsatt veldig god tid for å få det gjort dersom Liverpool og 37-åringen ønsker å ta en ekstra sesong.

Per i dag skal det være mindre og mindre sannsynlig at vi ser Milner i helrødt neste sesong, skriver Ian Doyle i Liverpool Echo.

Roberto Firmino har allerede bekreftet at han drar etter sesongen, mens det virker klart at Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain gjør det samme. Så langt har vi hørt lite fra Milner. I slutten av mars meldte The Athletic at de røde ikke hadde startet en dialog med veteranen om en ny avtale.

Da ble det hevdet at Jürgen Klopp helst ønsket å beholde ham.

«Selv om Klopp har planer om å fornye midtbanen, verdsetter han visekapteinens erfaring, lederegenskaper og allsidighet, og derfor ønsker han å forlenge med et år», skrev David Ornstein i The Athletic.

Legger neppe opp

Milner har vært involvert i 35 kamper for de røde denne sesongen. Han er nå den spilleren med tredje flest kamper i Premier League med 611 – og er 41 bak Gareth Barry som har rekorden med 652

I det som ble rapportert i mars, ønsker Milner å fortsette karrieren, og at han ideelt sett ønsker å gå inn i sin niende sesong hos de røde. Foreløpig er det imidlertid ingen tegn til at det skal skje, bortsett fra Klopps uttalelser i januar der han ga uttrykk for hva han ønsker.

På ettårskontrakten han signerte i fjor sommer gikk Milner ned i lønn. Nå spørs det om det blir enda en forlengelse.

Klopp og Liverpool har litt av en jobb foran seg på midtbanen denne sommeren. Arthur Melo returnerer til Juventus etter lån, Keita og Oxlade-Chamberlain vil med all sannsynlighet forlate klubben, Milner er trolig ferdig, og Fabio Carvalho skal være på vei bort – mest sannsynlig på lån.