Moyes raste mot dommerne - får sympati fra Klopp

David Moyes la ikke skjul på sin frustrasjon da han fikk spørsmål om handssituasjonen mot slutten av onsdagens kamp.

Det er aldri et godt tegn når managere spør den utsendte reporteren om hva han eller hun mener om en situasjon ute på banen. Det måtte David Moyes ty til onsdag kveld, da 60-åringen i intervjuet etter kampen mot Liverpool fikk spørsmål om situasjonen der ballen traff armen til Thiago inne i de rødes sekstenmeter. 

Grunnen til at det ikke ble straffe er ifølge dommerforeningen PGMOL at Thiago falt og at armen var i en naturlig posisjon fordi han måtte bruke den til å ta seg for. Det skriver The Telegraph. Men Moyes vil ikke ha noe av den forklaringen.

– Tror du det ville blitt straffe på Anfield?, var spørsmålet Moyes stilte til BT Sports utsendte. 

Reporteren holdt hodet kaldt og unnlot å svare på det spørsmålet, og i stedet fikk West Ham-manageren snakke videre for å få utløp for sin frustrasjon. 

– De (PGMOL) kommer sikkert med noe tull om at han må ta seg imot når han faller. Men hvis du går inn i en takling på den måten er det din egen feil. Du kan ta deg imot om du sklir og må sette armen i bakken, men her kaster han seg inn etter ballen, og da mener jeg det er straffespark, sa Moyes. 

– Det verste er mangelen på respekt fra VAR. At ikke VAR kunne sagt at det var verdt å ta en ny kikk på situasjonen. Det forteller meg at det ikke en gang blir sett på som i nærheten av straffe. Det er overraskende, sa han videre ifølge The Telegraph.

Får sympati

Skotten, som var fornøyd med hvordan laget hans presterte, påpekte for øvrig at han har sett situasjoner gå West Hams vei tidligere denne sesongen og ble aldri ufin i intervjuet. 

Moyes får for øvrig også sympati fra kollega Jürgen Klopp, som snakket om situasjonen på pressekonferansen etter kampen. 

– Spør du meg falt han bare på ballen, men Moyes ser nok helt annerledes på det, og det er forståelig, sa tyskeren. 

– Sett under ett er vi fortjente vinnere og det er veldig viktig. Jeg ville vært fornøyd med kampen om vi fikk ett poeng også, men ikke resultatet. Men nå er jeg fornøyd med begge deler, sa han etter den tredje strake seieren i Premier League.

Trent med ny målgivende-rekord for Liverpool

Trent med ny målgivende-rekord for Liverpool

Fem målgivende pasninger på fire kamper i april.

– Ibou kunne ha spilt

– Ibou kunne ha spilt

Ibrahima Konaté ble hvilt mot West Ham.