Sent utligningsmål snøt de røde for alle tre poengene

Liverpool U21 måtte nøye seg med uavgjort mot Brighton i en kamp ved akademiet i Kirkby i ettermiddag.

LIVERPOOL U21 - BRIGHTON U21 2-2: U21-lagene til Liverpool og Brighton leverte en god kamp ved akademiet i Kirkby. Gjestene tok ledelsen, men Liverpool slo tilbake takket være scoringer av Harvey Blair og Layton Stewart. Det så lenge ut til å gå mot hjemmeseier, men gjestene fikk så et utligningsmål på tampen av kampen, etter at Liverpool virket slitne i sluttminuttene.

Alle målene kom i andre omgang

Harvey Blair hadde en stor sjanse på stillingen 0-0, da vingen fosset forbi sine oppassere og skjøt utenfor.

Brighton tok ledelsen to minutter ut i annen omgang, da et lavt innlegg ble satt i mål av Andy Moran.

MÅLSCORER: Harvey Blair gjorde Liverpools første mål mot Brighton.

Nevnte Blair var mannen som utlignet for de røde etter 59 minutter, etter at Ben Doak serverte ballen til ham. Owen Beck og Luca Stephenson var også involvert i opptakten til scoringen.

Da Layton Stewart et kvarter før slutt gjorde sitt femte mål på seks kamper etter at han kom tilbake fra skade, trodde de fleste at Liverpool skulle ro i land seieren. Stewart var heldig med at en retningsforandring lurte keeperen. Igjen leverte Beck godt forarbeid.

Brightons utligningsmål kom etter en kontring på venstresiden, som først ble stoppet av Liverpool-keeper Harvey Davies, men returen ble satt i mål av Cam Peupion fra kloss hold i det 86. minutt.

På tampen av kampene kunne alle tre poengene ha blitt med til sydkysten, men en strålende blokkering av Billy Koumetio forhindret heldigvis det.