Joyce: Stjernespillere kan bli satt på benken

Jürgen Klopp har varslet endringer på laget til kampen mot Chelsea.

Jürgen Klopp valgte kun å gi fire spillere godkjent etter 4-1-tapet på Etihad lørdag, og det var Alisson Becker og Cody Gakpo i tillegg til midtbaneduoen Jordan Henderson og Fabinho. Med bare tre dager mellom kampene mot Manchester City og Chelsea, og kravet om en reaksjon etter tapet, er det veldig sannsynlig at vi får se et annet lag på Stamford Bridge tirsdag kveld. 

Det bekreftet tyskeren også under sin pressekonferanse mandag. 

– Jeg vet ikke ennå hvem som skal spille, og vi må vente så lenge som mulig med å finne det ut. Men endringer blir det. Det må det bli, sa Klopp.

Joyce: Stjerner i fare

Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk er blant dem som har måttet tåle kritikk flere ganger denne sesongen, mens det var tydelig at Andy Robertson fikk en skyllebøtte av Klopp etter at Manchester City utliknet til 1-1. Skotten ble også byttet ut for Kostas Tsimikas i løpet av andre omgang. 

I en artikkel for The Times skriver journalist Paul Joyce at Alexander-Arnold, van Dijk og toppscorer Mohamed Salah står i fare for å bli plassert på benken i kveldens kamp mot Chelsea, mens Joe Gomez, Roberto Firmino, Joel Matip og Darwin Nunez føler seg klare for å spille fra start. 

Skadesituasjonen har lysnet såpass at Klopp har noen alternativer å velge mellom. Nunez og Firmino kom inn fra benken og kan true de som startet i angrep, mens Gomez og Tsimikas kan komme inn på hver sin back. 

Det store spørsmålet et kanskje på midtbanen, der de som har vært på benken de siste ukene har veldig lite spilletid å vise til. Arthur, Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones er blant dem som banker på døren dersom Klopp virkelig skulle gjøre drastiske endringer på laget som har underprestert denne sesongen. 

Hvem som faktisk starter får vi vite tirsdag klokken 20.