Tror vi får se både Thiago og Diaz på banen mot Arsenal

Thiago Alcantara og Luis Diaz kan vise seg å være katalysatorene Liverpool trenger for å få til en perfekt innspurt.

Chirs Bascombe i Telegraph slår fast at Thiago Alcantara er klar til å gjøre comeback for Liverpool i søndagens kamp mot Arsenal. Spanjolen har ikke spilt for de røde siden 3-0-tapet for Wolverhampton den 4.februar, men Bascombe tror at Jürgen Klopp nå er fristet til å kaste playmakeren rett inn på laget igjen til møtet med ligalederen.

Thiago har trent for fullt denne uken, og Bascombe spår at Klopp kommer til å inkludere ham i troppen mot The Gunners så lenge han ikke får noen reaksjon på hofteskaden i løpet av de neste 48 timene.

DET GÅR MOT COMEBACK: Dersom Thiago ikke får noe tilbakefall de neste 48 timene går det mot spilletid mot Arsenal på søndag.

DET GÅR MOT COMEBACK: Dersom Thiago ikke får noe tilbakefall de neste 48 timene går det mot spilletid mot Arsenal på søndag.

Klopp har vært svært forsiktig med Diaz

Bascbome tror også at Luis Diaz blir å se på banen i søndagens kamp, selv om Klopp har vært svært forsiktig med colombianeren. Det er kanskje ikke så rart, siden spilleren fikk et tilbakefall i desember, og måtte opereres rett etter at han hadde begynt å trene på gress igjen.

Diaz var tilbake i full trening i forrige uke, men Klopp mente kampene mot Manchester City og Chelsea kom for tidlig for ham. Bascombe tror imidlertid at et comeback mot Arsenal er realistisk for angriperen. 

Colombianeren har ikke spilt for Liverpool siden det motsatte oppgjøret mot Arsenal, på Emirates i oktober, da han ble påført en leddbåndskade i venstre kne av Thomas Partey.

Thiago og Diaz vil være høyst velkomne tilbake i troppen, i en periode hvor Liverpool må ta igjen ti poeng på ti kamper på enten Newcastle eller Manchester United skal det bli spill i Champions League neste sesong.

For to år siden klarte de røde et lignende kunststykke, da de plukket 26 poeng av 30 mulige på de ti siste kampene. Trolig må det en lignende bragd til skal det gå i boks også denne gangen.