– Vi har slått storlag på Anfield denne sesongen

Fabinho vil i likhet med Jürgen Klopp utnytte hjemmebanefordelen når Arsenal kommer på besøk.

Liverpool har slitt denne sesongen, men hjemme på Anfield har det nesten vært som normalt. Der har det kun blitt fire poengtap, mot Crystal Palace, Brighton, Leeds og Chelsea, og kun tre lag har tatt flere poeng hjemme enn det de røde har gjort. 

Det gir midtbanespiller Fabinho håp om at det kan bli tre poeng når Arsenal kommer på besøk på søndag. 

– Vår beste fotball denne sesongen har kommet på Anfield. Vi har slått storlag på Anfield denne sesongen, blant annet City og United, sier han i et intervju med liverpoolfc.com.

– Så vi vil prøve å utnytte publikum til vår fordel og spille vår beste fotball igjen. Det går ikke an å slå Arsenal uten å gjøre det, sier han.

Målet er topp fire

Statistikken er på Liverpools side når Arsenal kommer på besøk. Ti sesonger er gått siden forrige gang London-klubben vant på Anfield, og de siste seks oppgjørene har endt med seier til Jürgen Klopps lag - som regel med god margin. 

Hjemmetabellen i Premier League.

Hjemmetabellen i Premier League.

Denne gangen må nok imidlertid Arsenal finne seg i å være favoritter, ettersom de kommer til oppgjøret med syv strake ligaseiere.

– Vi er fremdeles Liverpool, et storlag. Målet og håpet er å komme topp fire, men da må vi begynne å vinne kamper. Og det har ikke noe å si hvem vi skal spille mot, vi må bare forsøke å vinne, sier han.

– Situasjonen var liknende for to år siden. Vi må beholde troen og fortsette å prøve, og få selvtilliten tilbake. Jeg håper vi skal klare topp fire, sier han.

Lørdag spilles en rekke viktige kamper i topp fire-striden i Premier League, og Liverpool kan håpe på noen poengtap for lagene rundt på tabellen. Kampen mot Arsenal spilles søndag klokken 17.30.