– Virgil trener helt som normalt

Jürgen Klopp er glad for å ha midtstopper Virgil van Dijk tilbake mot ligaleder Arsenal.

Selv om Liverpool holdt buret rent mot Chelsea på Stamford Bridge, er det utvilsomt en fordel for Jürgen Klopp og Liverpool at Virgil van Dijk er tilbake etter at han sto over tirsdagens målløse kamp i London på grunn av sykdom.

– Virgil trener helt som normalt. Han er tilbake i trening. Luis Diaz og Thiago Alcantara trener også helt som normalt, sa Klopp da han ble spurt om skadesituasjonen.

Venter litt til med Diaz

Manageren avslørte at den medisinske staben vil følge med på situasjonen til Thiago for å avgjøre om han skal bli involvert mot Arsenal på søndag, men hintet om at Luis Diaz først vil gjøre sitt comeback mot Leeds.

– Planen for Luis er at han skal være 100 prosent tilgjengelig mot Leeds. Og det ser bra ut med tanke på det. Alt går bra, men han var ute svært, svært lenge, og vi må være forsiktige. Vi kommer trolig ikke til å involvere ham på søndag.

– For Thiago er det litt annerledes ut. Han var ikke ute så lenge, og har nå trent 3-4 økter sammen med laget. Han kan være tilgjengelig på søndag, men vi må sjekke hvordan han føler seg etter dagens trening.