Åpner for å ta en ny sesong i Schalke

Sepp van den Berg øyner mer spilletid etter en skadeplaget sesong på utlån.

Sepp van den Berg åpnet sterkt på utlån i Schalke før han fikk mesteparten av sesongen ødelagt som følge av en alvorlig ankelskade i høst. Nå er midtstopperen tilbake, og har fått sin femte og sjette kamp for klubben, i tillegg til sin første scoring. 

21-åringens comeback fra skade kom i grevens tid for den nyopprykkede klubben. Etter en periode med tre tap på fire kamper var det den utlånte Liverpool-spilleren som startet snuoperasjonen ved å score i 2-1-seieren over Werder Bremen, før han spilte hele kampen da Mainz ble slått 3-2 i helgen. Det har ført til at Schalke nå ligger rett over nedrykksstreken med tre kamper igjen å spille. 

Bundesliga-plassen er fremdeles i fare, men det kan virke som tyskerne ønsker å ha med seg van den Berg uansett hvordan sesongen skulle ende. WAZ skriver ifølge GGFN at de ønsker å forlenge låneavtalen til og med neste sesong, og at spilleren selv kan være interessert. 

Ønsker spilletid

Van den Berg står med fire kamper for Liverpool. Alle kom tilbake i 2019/20-sesongen etter overgangen fra PEC Zwolle. De siste to årene har han vært utlånt, og etter å ha levert varene for Preston i Championship virker det nå som han tar nivået i Bundesliga. 

Fikk sitt første mål i Bundesliga i comebacket

De utlånte:Fikk sitt første mål i Bundesliga i comebacket

Sepp van den Berg var endelig tilbake fra skade i helgen, og kronet det med scoring.

Nyheter 01.mai 13:37
– Tottenham og to andre Premier League-klubber vil ha Kelleher

– Tottenham og to andre Premier League-klubber vil ha Kelleher

Liverpool vil kreve 20 millioner pund for Caoimhin Kelleher.

Nyheter 09.mai 12:10

– Å spille i Bundesliga er en flott mulighet for meg. Jeg er åpen for å bli dersom Schalke ønsker å beholde meg, sier han ifølge GFFN. 

Schalkes førstelagssjef Gerald Asamoah bekrefter at de vil ha 21-åringen med videre. 

– Vi vet hva vi har i Sepp, og han vet hva han har i Schalke. Vi får se hvordan situasjonen ser ut etter sesongen. Vi ønsker å beholde plassen, og da kan vi kanskje overtale Sepp om å bli, sier han.

En permanent overgang skal ikke være aktuelt ettersom Schalke sliter økonomisk. Om van den Berg får lov til å gå på lån av Liverpool avhenger trolig av hva som skjer med Rhys Williams og Nat Phillips i sommer, da klubben trenger et femtevalg på midtstopperplass i troppen.

Ingen i ligaen har skapt mer enn Trent etter at han fikk den nye rollen

Ingen i ligaen har skapt mer enn Trent etter at han fikk den nye rollen

Trent Alexander-Arnold blomstrer i sin nye rolle.

Nyheter 09.mai 10:08
Liverpool bruker kortest tid, mens Newcastle er verstingen

Liverpool bruker kortest tid, mens Newcastle er verstingen

I lørdagens kamp fikk Alisson Becker det gule kortet for å drøye tid.

Innsikt 09.mai 14:13