Bekreftet: Kvartett forlater klubben i sommer

Liverpool FC bekrefter at fire førstelagsspillere forlater klubben når kontrakten utløper i sommer.

Liverpool FC har onsdag ettermiddag bekreftet at de fire spillerne Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Naby Keita og Roberto Firmino kommer til å forlate klubben i sommer. 

Så langt var det kun sistnevnte som hadde bekreftet at han kom til å dra, men inn mot sesongens siste hjemmekamp mot Aston Villa melder klubben nå at det samme gjelder for de tre andre. 

Alle fire har vært med på å vinne Premier League, Champions League, Super Cup, VM for klubblag, ligacupen og FA-cupen med klubben og vil lørdag hedres på Anfield i det som er deres siste møte med supporterne som Liverpool-spillere. 

Foreløpig er det ikke kjent hvor ferden går videre for noen av de fire spillerne. Milner og Oxlade-Chamberlain blir koblet til klubber i Premier League, mens det er mer usikkert hvor Keita og Firmino havner.

Også Adrian er på utgående kontrakt i sommer. Ifølge James Pearce i The Athletic pågår det for øyeblikket samtaler om spanjolens fremtid i klubben. Arthur, som er på lån fra Juventus, er også ferdig i klubben etter sesongen. 

Bobby er tilbake i full trening!

Se bildene: Bobby er tilbake i full trening!

Herlige nyheter fra Liverpools treningsfelt onsdag ettermiddag.

Hodgson kan bli værende

Hodgson kan bli værende

Liveblogg 17.mai 17:35