Bellingham må muligens kneopereres

Så langt har det ikke kommet noen bud fra Real Madrid.

Liverpool lå lenge langflate etter Jude Bellingham, før det i midten av april ble klart at de røde måtte se bort fra 19-åringen på grunn av økonomien og de store endringene som må gjøres i klubbens stall denne sommeren.

Det er forventet at midtbanespilleren vil bli klar for Real Madrid i løpet av kort tid – men så langt har det ikke kommet noen bud… Det finnes fortsatt røde som drømmer om at han kan komme til Liverpool, selv om det ser lite sannsynlig ut nå, med en prislapp på 130 millioner pund.

Da Borussia Dortmund misset sjansen til å vinne ligatittelen på lørdag satt Bellingham på benken, men kom aldri på banen. Bellingham ble kåret til årets spiller i Bundesliga og har hatt en fantastisk sesong, men fikk ikke komme på banen i den kampen da Dortmund trengte ham som mest på Mainz på lørdag. Med seier ville de vunnet sin første ligatittel siden Jürgen Klopp gjorde det i 2012.

Mulig kneoperasjon

Dominic King i Daily Mail skriver at Bellingham kommer til å miste de kommende landskampene med England, og det nå er fare for at han må opereres i kneet.

Bellingham blir ikke 20 år gammel før om en måned – men har allerede spilt 24 landskamper for England, 44 førstelagskamper for Birmingham City og 132 ganger for Borussia Dortmund i sin karriere. 200 førstelagskamper i så ung alder er ganske unikt.

– Det har vært de beste årene noen gang

– Det har vært de beste årene noen gang

Alex Oxlade-Chamberlain forlater Liverpool uten noen sure miner, og med mange gode opplevelser i bagasjen.

Avslo «latterlig» bud fra RB Leipzig

Avslo «latterlig» bud fra RB Leipzig

Tyskerne skal ha prøvd seg på Fabio Carvalho.