Avslo «latterlig» bud fra RB Leipzig

Tyskerne skal ha prøvd seg på Fabio Carvalho.

Mandag meldte David Lynch i sin spalte på liverpool.no at de røde hadde avslått et bud på Fabio Carvalho. Budet skal ha vært på i overkant av 10 millioner pund. 

Tirsdag kan Paul Joyce i The Times avsløre at det var den tyske storklubben RB Leipzig som kom med budet, men Liverpool skal ikke ha vurdert det i det hele tatt før de avslo. 

Fire spillere har tatt farvel. Flere kan forsvinne i løpet av sommeren

Fire spillere har tatt farvel. Flere kan forsvinne i løpet av sommeren

Mye handler om spillerkjøp, men Jürgen Klopp og Liverpool må også bestemme seg for hvem de skal satse videre på, skriver David Lynch.

Kommentar 29.mai 20:44
Nye opplysninger om budet på Carvalho

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Liverpool skal ha avslått - men et salg virker å være aktuelt.

Nyheter 29.mai 18:31

«Et bud fra RB Leipzig ble avvist og vurdert som latterlig», skriver Joyce. 

I stedet kan det virke som et utlån er mer aktuelt både for spilleren og klubb, selv om Carvalho ifølge Lynch ikke ønsker å bli lånt ut til en klubb der det ikke er lagt en langsiktig plan for hans utvikling. 

Instagram-kommentarer

Carvalho fikk vise seg mye frem i starten, men til slutt ble det bare 637 minutter for førstelaget til Liverpool etter overgangen fra Fulham i fjor sommer. 20-åringen kostet de røde 7,7 millioner pund da. 

Jürgen Klopp har uttalt at Carvalho har imponert med sin innstilling på trening gjennom en vanskelig vårsesong, og Joyce skriver at trenerapparatet til Liverpool ser på unggutten som en viktig brikke i laget i fremtiden. 

Men om det blir neste sesong er heller usikkert. Flere Premier League-klubber skal følge med på situasjonen og være interessert i å låne Carvalho, og Klopp har innrømmet at han er åpen for den ideen.

Mandag var Carvalho aktiv på Instagram, og et par av kommentarene han la igjen der kunne tolkes som at han ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand på klubblaget. «Det er alt jeg gjør nå», skrev han blant annet under bildet der han var ute på oppdrag som fotomodell.  

Kanskje blir arbeid med å ta imot forespørsler om Carvalho en av de første oppgavene til Liverpools nye sportsdirektør Jörg Schmadtke. Tirsdag ble det bekreftet at han vil begynne i sin nye jobb allerede onsdag 1. juni.

Bekreftet: Jörg Schmadtke ansatt som sportsdirektør

Bekreftet: Jörg Schmadtke ansatt som sportsdirektør

Liverpool FC bekrefter ansettelsen.

Nyheter 30.mai 11:02
Flere klubber vil ha den utlånte midtbanespilleren

Flere klubber vil ha den utlånte midtbanespilleren

Aberdeen skal ha kommet til enighet med Liverpool, men Leighton Clarkson kan få flere alternativer.

Nyheter 30.mai 09:57