«Dette blir en spesiell begivenhet av mange grunner»

Les Jürgen Klopps siste tekst i kampprogrammet for sesongen.

Her kan du lese hva Jürgen Klopp skriver i kampprogrammet før den siste hjemmekampen for sesongen.

«God ettermiddag og velkommen til Anfield for vår siste hjemmekamp i Premier League denne sesongen, mot Aston Villa. Dette blir en spesiell begivenhet av mange grunner. Jeg synes faktisk hver eneste kamp vi spiller her er spesiell, men i dag er det litt ekstra fordi vi får muligheten til å si farvel til fire spillere som sammen har gitt et utrolig bidrag til klubben i en periode som ikke har vært så verst».

«For Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain har jeg ikke annet enn gode ønsker. Hvis vi hadde hatt plass kunne jeg brukt side etter side på å liste opp alt de har gitt oss, kvaliteten de har og kollektivet de har vært del av. Men den beste måten å se verdien av det de har bidratt med er gjennom respekten de har fått hos lagkameratene, støtteapparatet og supporterne».

«Medaljene de drar med sier alt om hva de har oppnådd i løpet av sin tid her, men på toppen av det er det minnene og opplevelsene vi har delt. Vi kan slå fast at vi er velsignet som fikk ha dem her, og forhåpentligvis føler de seg velsignet som fikk være her».

«Når vi en gang i fremtiden ser tilbake på Klopp-æraen, så er det Bobbys blendende glis som kommer til å skille seg ut»

«Når vi en gang i fremtiden ser tilbake på Klopp-æraen, så er det Bobbys blendende glis som kommer til å skille seg ut»

På lørdag sier Anfield farvel til en uforglemmelig karakter.

Kommentar 20.mai 10:21
Klopp svarte på spørsmål om Schmadtke for første gang

Klopp svarte på spørsmål om Schmadtke for første gang

– En smart fyr, sier Jürgen Klopp om mannen som har blitt lansert som Liverpools nye sportsdirektør.

«Et av mine favorittøyeblikk denne sesongen kom mandag kveld da bortefansen som reiste til Leicester viste Bobby hvor mye de elsker ham da de sang hans navn uten pause i så lang tid at det bare kunne bli stoppet av et mål i verdensklasse fra Trent. I dag håper jeg alle fire føler på den samme kjærligheten fordi det er det de fortjener».

Viktig med sterk avslutning

«Men for oss er selvfølgelig prioriteten å prestere så bra vi kan og gjøre alt i vår makt for å plukke opp tre nye poeng for å fortsette en sterk avslutning på en vanskelig sesong».

«Det er ingen grunn til å snakke om store mål på dette stadiet av sesongen. Det viktigste er å fortsette med standarden vi har satt de siste ukene og å se hvor det tar oss».

«Det har allerede tatt oss til Europa League, noe som ikke virket mulig for et par måneder siden, og så får vi se hva som skjer etter det. Klubbene som er foran oss på tabellen fortjener å være der, og jeg forventer ikke at de skal svikte nå, men jeg vet av erfaring at hvis jeg var dem ville jeg foretrukket at lagene under dem ikke vinner sine kamper».

«Så det er målet vårt, og det er ikke bare for å holde mulighetene åpne. Det gir også mening at vi fortsetter i formen for å få momentum fremover. Sesongen tar kanskje slutt neste uke, men ambisjonene gjør ikke det, og det beste med at en sesong går mot slutten er at det ikke er så lenge til den neste begynner», 

Tøff motstander

«Problemet i dag er at vi har en motstander i Aston Villa som også er i veldig, veldig god form. Jeg tror jeg har rett når jeg sier at resultatene deres i andre halvdel av sesongen har vært nest best i ligaen, noe som sier alt om deres kvalitet og hvilken utfordring de blir å møte».

«Unai Emery er en manager jeg har møtt noen ganger i karrieren, og det vil ikke overraske noen som kjenner hans arbeid at Villa gjør det så bra som de gjør det. Jeg er sikker på at han vil anerkjenne styrken på spillerstallen han overtok fra Steven Gerrard og jobben han gjorde der, men Unais arbeid taler for seg selv, og jeg kunne ikke hatt mer respekt for jobben han gjør».

«Til slutt, og dette er definitivt et tilfelle av sist men ikke minst, vil jeg benytte anledningen til å takke supporterne for den fantastiske støtten dere har gitt oss denne sesongen. Dere kunne ha bedt oss om mer, og det skal vi også gjøre fremover, men vi kunne ikke ha bedt om mer fra dere».

«Fra første dag av sesongen, hjemme og borte og i gode og dårlige tider, har støtten vært utrolig og jeg kunne ikke ha vært mer takknemlig. Forhåpentligvis kan vi nyte dagen sammen på alle måter vi kunne ønske oss».

– Han har gjort en stor forskjell

– Han har gjort en stor forskjell

Jordan Henderson mener Trent Alexander-Arnold kan ta en god del av æren for lagets gode form - og kapteinen regner med det blir lagt merke til hos landslagssjefen.

Populære blir de aldri. Men Howard Webbs nye program kan gi dommerne et viktig løft

Populære blir de aldri. Men Howard Webbs nye program kan gi dommerne et viktig løft

Den nye dommersjefen ser ut til å ha forstått hva nøkkelen er for å gjøre dommerne mindre upopulære hos supporterne.

Kommentar 19.mai 21:01