Telegraph: Enighet mellom Mount og Manchester United

Midtbanespilleren som lenge var linket til Liverpool skal ha kommet til enighet med Manchester United.

Liverpool har blitt linket til Chelseas Mason Mount i lang tid, men ser nå ut til å ha rettet fokuset mot Alexis Mac Allister, Manu Koné og Khephren Thuram i stedet. Noe av bakgrunnen for det kan være at Mount nå skal ha kommet til enighet om de personlige betingelsene med Manchester United. 

The Telegraph skriver onsdag kveld at partene har kommet til enighet og at det nå er ventet at Mount bytter arbeidsplass fra Stamford Bridge til Old Trafford. 

Skal ha startet forhandlinger med Nice

Skal ha startet forhandlinger med Nice

Liverpool er på midtbanejakt – og ser igjen mot Frankrike.

Nyheter 30.mai 19:06
Liverpool har allerede forhørt seg om pris

Liverpool har allerede forhørt seg om pris

Allerede før Jörg Schmadtke var på plass som ny sportsdirektør skal Liverpool ha snakket med Borussia Mönchengladbach om 22-åringen.

Nyheter 31.mai 09:33

Hvor mye 24-åringen vil koste gjenstår å se, men Chelsea skal ha innsett at de blir nødt til å selge midtbanespilleren som har vært i klubben i hele sin karriere. Mount har bare ett år igjen av kontrakten, og London-klubben må bli kvitt spillere i løpet av juni for å unngå å havne i trøbbel med tanke på FFP. 

Mount er ikke den eneste midtbanespilleren som kan havne hos en rival. Onsdag kom det også frem at Manchester City har fått grønt lys til å snakke med 29 år gamle Mateo Kovacic om en overgang. 

Liverpool jobber på sin side med å ferdigstille kjøpet av Mac Allister fra Brighton, mens det har dukket opp spennende nytt om Koné og Thuram de siste par dagene.